Българите от Windigo не успяха да се класират за EPICENTER 2018
CS:GO

Българите от Windigo не успяха да се класират за EPICENTER 2018

Windigo отпаднаха с 2-1 карти от ENCE във финала на EPICENTER Europe Closed Qualifier, от който можеше да се класират за Wild Card Qualifier, а там им трябваше само една победа.

Европейската квалификация включи шест отбора в битката за място на EPICENTER Wild Card квалификацията, която щеше да се проведе на LAN, на 22-ри октомври.

Windigo имаха страхотен старт, след като победиха, може би най-добрия полски отбор - AGO, в четвъртфинала, а в полуфинала победиха не кого да е, а G2 на shox, kennyS и компания.

Българите успяха да спечелят Mirage с 16-6, но ENCE върнаха нещата обратно до равенство, след като спечелиха Train с 16-4. Решаващата карта беше изключително оспорвана, като ENCE я затвориха с 16-14 и така спечелиха сериите с 2-1.

С тази победа ENCE се класираха за EPICENTER Wild Card квалификацията, която предлага две квоти за голямото събитие. То ест, ако ENCE победят само един отбор, то те се класират за финала на квалификацията, а дори да бъдат победени там, пак се класират за EPICENTER 2018. За съжаление, отгромен пропуск на българите, но ние продължаваме да ги подкрепяме, като тепърва ни предстои ESL Pro League!

На 19-ти октомври, отборът, който е с най-висок ранг в HLTV, сред победителите от регионалните квалификации, проведени в Европа (ENCE), CIS, Америка и Китай ще бъде поканен директно на Wild Card квалификацията.

 1 - 2  

16 Mirage 6

4 Train 16

14 Dust2 16

EPICENTER 2018 ще се проведе в Москва, Русия и ще има $300,000 награден фонд. Груповата фаза е насрочена за 23-25 октомври. Домакин на събитието ще е "Park of Legends Ice Palace", където ще се проведат плейофите от 27 до 28 октомври.

 

Източник: HLTV

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
Безплатна версия на CS:GO

Няма коментари

Напиши коментар