Windigo няма да участват на GG.BET Cologne; CS:GO Asia Championships 2019
CS:GO

Windigo няма да участват на GG.BET Cologne; CS:GO Asia Championships 2019

Perfect World обявиха детайлите по идващото събитие CS:GO Asia Championships, което ще има 300 хил. долара награден фонд.

За съжаление, Windigo бяха принудени да дадат мястото си на GG.BET Cologne Invitational, след като в момента се намират на Moche XL Esports и нямат откъде да играят на турнира за класиране в Кьолн.

На тяхно място ще играят forZe, които в момента са под номер 29 в световната ранглиста, като ще се изправят срещу HellRaisers в първия мач, който ще бъде днес от 15:00.


forZe ще се борят за класиране на ESL One Cologne

GG.BET Cologne Invitational е онлайн квалификация за ESL One Cologne 2019, която се провежда от 13-17 и предлага само една квота за събитието с награден фонд от 300 хил. долара.

Нека пожелаем успех на българите на Moche XL Esports 2019, който ще се проведе в Португалия, а отборите, които ще участват са FURIA, BIG, GamerLegion и Virtus.pro.


CS:GO Asia Championships ще се състои от 21-24 ноември, като в не се знае точното място в което ще се проведе, но пък знаем, че ще бъде в Шанхай и ще има осем отбора, като седем от тях ще бъдат поканени, а един ще се класират от китайската квалификация.

ENCE, MIBR и TyLoo са първите отбори, потвърдили участието си, според Perfect World, като все още очакваме другите поканени отбори. От трите, само китайците бяха на миналогодишното издание на турнира и стигнаха до полуфинал.


ENCE са поканени на изданието за 2019 година на CS:GO Asia Championships

Natus Vincere спечелиха 2018 CS:GO Asia Championships, след като победиха Virtus.pro след три карти във финала. Това беше втория турнир, който украинците спечелиха по време на летния период, в който Aleksandr "s1mple" Kostyliev показа на какво е способен, а малко по-късно беше обявен и за играч на 2018 година - шестият MVP медал в кариерата му.

Списъкът с отбори за CS:GO Asia Championship изглежда така:

Finland ENCE
China TYLOO
Other TBD
Other TBD

Brazil MIBR
Other TBD
Other TBD
China Китайска квалификация

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар