Windigo отпаднаха от DreamHack Tours
CS:GO

Windigo отпаднаха от DreamHack Tours

Българите не успяха да се справят с mousesports и така мишките се класират на полуфинал.

Решаващият мач от група А започна на Overpass, като mousesports стартираха много добре.

Рундът с пистолетите отиде в техните ръце и след като Windigo успяха да вземат един рунд, след като закупиха пушки, европейския сборен състав продължи да печели рундове и дори стигнаха до осем поредни.

Камен "bubble" Костадинов и компания успяха да вземат няколко рунда до края на картата и резултатът стана 4-11 в полза на мишките.


Bubble не успя да помогне на отбора си при загубата от mousesports с 2-0 карти

Валентин "poizon" Василев и Янко "blocker" Панов направиха достатъчно, за да може Windigo да спечелят втория рунд с пистолети, като и двамата направиха по два фрага с USP-S.

Finn "karrigan" Andersen спечели 1 vs 2 ситуация в следващия рунд, но това не направи огромни проблеми на българите, като те затегнаха защитата си, но дефицитът беше твърде голям за завръщане, а mousesports успяха да вземат няколко рунда, а един от тях беше и 16-ят, с който си осигуриха победата на Overpass с 16-11.

На втората карта - Nuke, българите започнаха добре, след два последователно спечелени рунда и добра защита. Веднага след закупуването на пушки, динамиката на играта се промени и Windigo сякаш не можеха да намерят отговор на атаките на mousesports, а те взеха 11 последователни рунда.

Точно, както на Overpass, така и сега, Windigo успяха да вземат последните няколко рунда, за да стигнат до 4-11.


chrisJ блестя на Nuke, с 1.61 рейтинг

Mousesports продължи да печели рундове, вече като CT, а Chris "chrisJ" de Jong и David "frozen" Cernansky дадоха още по-голяма преднина на отбора си, след като спечелиха втория рунд с пистолети.

Force buy на Windigo спря инерцията им, а след това Виктор "v1c7oR" Дянков направи тройно убийство, което върна надеждите на отбора му за обрат.

Това не се случи, след като mousesports затегнаха още повече защитата си и разбиха икономиката на терористите, което доведе до няколко спечелени рунда и затваряне на сериите, след 16-6 на Nuke и 2-0 карти.

Bubble сподели в Twitter, че това било най-срамният турнир в живота му:

Ние не сме съгласни с това, защото тепърва предстоят много битки на българите и това, че са загубили една, не значи, че са загубили войната.

Предстои DreamHack Masters Dallas!

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар