Windigo са в група D на LOOT.BET HotShot Series
CS:GO

Windigo са в група D на LOOT.BET HotShot Series

QuickFire разкриха и груповата фаза за сезон едно на LOOT.BET HotShot Series

От 3 до 9 февруари, 16 отбора от цяла Европа ще се борят за част от 15-те хил. долара награден фонд, като крайният победител ще се прибере с 8 500 долара.

Към 12 поканени отбора, включително Windigo и поляците от AGO, ще бъдат и ALTERNATE aTTaX, unknown, Syman и Unique, които се класираха за турнира чрез европейска и CIS затворени квалификации.


Българите от Windigo са най-високопоставеният отбор на турнира

LOOT.BET HotShot Series Season 1 ще започне с GSL групова фаза, която ще има и best-of-three мачове за първите три дни от турнира. Двата най-добри отбора от всяка група ще се класират за best-of-three плейофите, които ще бъдат във формат единична елиминация.

Отдолу може да видите и самите групи с отборите:

Group A
Sweden x6tence Galaxy
Denmark ex-Fragsters
Portugal Giants
CIS Syman

Group B
Russia forZe
Ukraine pro100
Denmark Tricked
Russia Unique

Group C
Poland AGO
Finland HAVU
Europe Epsilon
Denmark unknown

Group D
Bulgaria Windigo
France 3DMAX
Europe NoChance
Germany ALTERNATE aTTaX

Това е един доста добър шанс за Windigo да качат няколко точки в ранглистата, след като отборите, срещу които ще играят не са много претенциозни. Трите отбора, които сякаш могат да се опрат на българите са NoChance в състав с Maikelele, kRYSTAL, словашкия млад талант frozen, Radifaction и nukkye.

3DMAX са с бившия играч на LDLC - DEVIL, като освен него виждаме и hAdji, Maka, JiNKZ и Davidp, като общо взето отбора може да се каже, че е стабилен, а дори през ноември 2018 успяха да победят Windigo с 2-0 карти за друг турнир.

Това са само два от отборите в групата на българите от Windigo, които аз лично смятам, че биха създали проблеми за излизането им от груповата фаза, а последният както виждате по-горе е съставът на ALTERNATE aTTaX, в който виждаме само 1-2 по-познати имена, като stfN и kressy.

Ако претенциите на Windigo са да станат top tier отбор, то този турнир въобще не трябва да бъде проблем за българите, но все пак това предстои да се види.

В момента българите играят за United Masters League, където се намират на четвърто място, като първите четири отбора се класират за LAN финалите с награден фонд от общо 50 хил. долара, като днес ще имат още един мач от 16:00 срещу x6tence Galaxy.

 

Източник: HLTV

Няма коментари

Напиши коментар
Tags