Windigo ще участват на турнира Rivalry.gg Rising Stars
CS:GO

Windigo ще участват на турнира Rivalry.gg Rising Stars

Rivalry.gg и UCC ни представят Rising Stars, турнир с 16 отбора и награден фонд от 15 000 долара.

Турнирът е специално за европейски и CIS отбори, а наградата от 15 000 долара ще бъде разпределена между най-добрите четири отбора.


Българите от Windigo ще се борят за парче от наградния фонд (Източник: HLTV)


Турнирът започва днес - 21 ноември в 15:00ч., като Windigo отново ще открият шоуто с мач срещу HAVU, а след тях наред ще бъдат Tempo Storm и 3DMAX, които ще изиграят втория мач за вечерта в 18:00ч. Турнирът ще има четири групи от по четири отбора, които ще играят във формат best-of-three GSL.

Плейофите ще стартират на 7 декември, а тук форматът ще бъде best-of-three с двойна елиминация, като ще завърши с финал с потенциал за пет карти (Bo3), а победителят ще прибере 9 000 долара от наградния фонд. Финалът ще се състои на 18 декември.

Ето и самите групи:

Group A
Bulgaria Windigo
Finland HAVU
Europe Tempo Storm
France 3DMAX

Group B
Sweden Chaos
United Kingdom Endpoint
Germany Sprout
Germany EURONICS

Group C
Sweden x6tence Galaxy
Belarus Nemiga
Russia Spirit
Russia forZe

Group D
Russia Winstrike
Denmark Tricked
Ukraine pro100
Europe Epsilon

След привличането на Валентин "poizon" Василев, Windigo имат едно ново лице което ни показаха на ESL Pro League Season 8. С помощта на poizon, българите победиха Fnatic и Mousesports, а накрая успяха да се справят и с отбора на Ninjas in Pyjamas, но там спечелиха само една карта. В крайна сметка те остават в ESL Pro League и ще ги наблюдаваме в идващия Season 9, но за съжаление не успяха да се класират за финалите, като не им достигна много малко, а това им беше целта според бившия им играч Николай "pNshr" Паунин.

След победите над именити съперници играчите от Windigo определено вдигнаха самочувствието си, но когато на 19-ти ноември откриха турнира United Masters League, те загубиха от Valiance убедително с 2-0, а след това направиха 1-1 с x6tence Galaxy. Дали това сочи към непостоянство в отбора или просто умора от много мачове? Rivalry.gg Rising Stars трябва да бъде като разходка в парка за българите, но предстои да разберем какво ще се случи.

Не забравяйте - днес в 15:00ч. българите играят срещу HAVU. Потенциално ще наблюдаваме три карти, които все още не са ясни кои ще са. Финландците са един стабилен противник и не трябва да бъдат подценявани - по статистика имат 93% успеваемост на Mirage за последните 15 карти, което е доста впечатляващо, но срещу тях са Windigo, които се намират в подем след идването на poizon.

Дали Windigo ще успеят да спечелят турнира? Споделете мнението си в коментарите.

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
Вече сме и каубои във Fortnite
CS:GO
Vitality спечелиха DreamHack Atlanta
CS:GO
Windigo отварят United Masters League
Култура
Геймъри за добра кауза през Ноември

Няма коментари

Напиши коментар