ana вече не е част от активния състав на OG
Dota 2

ana вече не е част от активния състав на OG

Австралийската позиция едно ana от отбора OG с планове за почивка от състезателната Dota 2 сцена.

Шампионите на The International 2018 официално обявиха своето завръщане в новия състезателен сезон след заслужена почивка. Въпреки това, австралийското чудо Anathan "ana" Pham няма да бъде заедно с отбора.

В официално изявление ana каза:

"Благодаря на момчетата от този отбор, беше удоволствие да играя и работя отново с тях, както и с новите членове на отбора! Бих искал също така да благодаря на ppasarel и Charlie за това, че помогнаха толкова много на мен и отбора. Засега мисля, че е необходимо да отделя повече време за себе си и точно сега моите надежди и мотивация са съсредоточена в друго. Много успех на тези големи момчета и им желая най-доброто!

OG винаги ще ми бъде щастливото място!"

ana се присъедини към OG за първи път след TI6 и бързо се превърна в един от най-добрите Midlane играчи. По време на едногодишния му престой в OG, с отбора успя да спечели два Major турнира на Valve - The Boston Major 2016 и The Kiev Major 2017, след което се класира за The International 2017 и завърши на осмо място.

Точно след TI7 той се фокусира върху образованието си, оттегляйки се от професионалната Dota 2 сцена за момент. Седмици преди TI8 обаче се завърна в OG след шокиращо напускане на Tal "Fly" Aizik и Gustav "s4" Magnusson, които отидоха в Evil Geniuses.

Anathan "ana" Pham беше най-добрият играч на The International 2018 и той дефинира стила на игра, който отборът последва в турнира. Той беше този, който можеше да сътвори чудо след чудо и да върне отбора обратно в играта с невероятните си отигравания в късните етапи от игрите. Той е важна част от пъзела и играч, който не може с лекота да бъде заменен.


Отборът на OG, печелейки The International 2018

Засега ana ще остане като неактивен играч в състава на OG с възможност да играе като резерва, а в предстоящите затворени европейски квалификации за The Chongqing Major 2019 ще бъде обявен нов играч в отбора.

Квалификациите започват на 26-ти ноември и OG ще се борят с отбори като Team Secret, Ninjas in Pyjamas, Alliance, Team Liquid, Vega Squadron, The Final Tribe и Hippomaniacs.

StarLadder и ImbaTV, организаторите на турнира, ще обявят в следващите няколко дни колко отбора от всяка квалификация ще продължат напред в турнира, а дотогава може да прочетете повече за турнира в тази наша статия.

 

Източник: OG във Facebook

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар
Tags