beastcoast приютиха играчите на TEAM TEAM
Dota 2

beastcoast приютиха играчите на TEAM TEAM

Северноамериканската еспорт организация beastcoast подписа с играчите от TEAM TEAM.

Късно вчера beastcoast обяви, че стъпва за първи път на професионалната Dota 2 сцена, сформирайки отбор с играчите от TEAM TEAM.

Еспорт организацията, основана през юли 2017-та година, е известна със своите отбори по следните дисциплини - Dragon Ball FighterZ, Injustice 2, Super Smash Bros и Super Smash Bros Melee, като това е първото MOBA заглавие, в което организацията ще разполага с отбор.

Състава на TEAM TEAM премина през доста препятствия. След като изненада всички в северноамериканските квалификации за MDL Disneyland Paris Major 2019, отборът се запъти към ESL One Mumbai 2019, откъдето отпадна още след първия игрален ден. Това доведе до изгонването на двама играчи от състава - Nico "Gunnar" Lopez и Jason "Newsham" Newsham, две седмици преди Major-а в Париж, Франция, което постави Jacky "EternaLEnVy" Mao под светлината на прожекторите. Той получи много критики в социалните мрежи от фенове и известни личности от професионалната Dota 2 сцена за това, че е изгонил двама от състава едва след две седмици преди началото на тяхното участие в предстоящия Major турнир.

Сега обаче нещата изглеждат стабилизирани. Намерени са нови двама играчи, които ще заемат позициите на Gunnar и Newsham. Това са Eric "Ryoya" Dong и Timothy "tmt" Ong, които ще бъдат удостоени с частта да участват за първи път в Major турнир по Dota 2.

Grant Zinn - главен изпълнителен директор на beastcoast, коментира:

Много сме развълнувани, че официално се присъединихме с отбор към професионалната сцена на Dota 2. Това беше една от моите лични цели след основаването на beastcoast - да имам Dota 2 отбор, който да играе на най-високото ниво. Лично за мен това означава много, имайки до себе си такива огромни северноамерикански легенди, които да представляват нашата марка и спонсори.

Michael "ixmike88" Ghannam - капитан на beastcoast, коментира:

Горди сме да представляваме beastcoast като техен първи Dota 2 отбор. Радваме се, че ни е дадена такава възможност и сме благодарни за ресурсите и подкрепата, които ни бяха предоставени. Очакваме с нетърпение успешното партньорство и благодарим на всички наши фенове за тяхната непрекъсната подкрепа.

Дебюта на новия отбор ще се случи още тази събота в 11:00 часа българско време, когато ще се изиграе първата среща от група A между Virtus.pro и beastcoast.

Съставът на beastcoast

Jacky "EternaLEnVy" Mao
Eric "Ryoya" Dong
Braxton "Brax" Paulson
Timothy "tmt" Ong
Michael "ixmike88" Ghannam

 

Източник: beastcoast

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар