Билетите за The International 2019 са разпродадени
Dota 2

Билетите за The International 2019 са разпродадени

Това се случи само за минути след пускането им в продажба.
 

Билетите за най-голямото Dota 2 събитие за годината -The International 2019 бяха разпродадени за броени минути след пускането им в продажба. Първо се разпродадоха билетите, предназначени за китайския пазар, а после и тези за международния. За китайския пазар Valve направи 26 804 билета, както и специална страница за продажби за TI9. Около 9 000 билета бяха за 20 и 21 август и 22 и 23 август и около 8 000 за уикенда, който включва и франд финалите. 

Според мениджъра на Team Secret -Matthew “Cyborgmatt” Bailey билетите за уикенда са били разпродадени за 27 секунди. Всички тези продажби са били за хора, с код за ранен достъп или такива, които са събскрайбнали за Dota Plus или са си закупили TI9 Battle Pass преди пускането на билетите в продажба. 

Valve напомнят, че ако искате все пак да станете част от събитието на живо, а не сте успели да си закупите билет, трябва да внимавата е случай, че някои от плажанията не минат и съответно останат свободни билети. Както се случва обикновено имаше и случаи на вече купени билети, които се препродават на по-високи цени. Феновете разбира се се оплакваха за това. 

Очевидно проблеми с бързото изчерпване на билетите е имало почти навсякъде. 

ТI 9 ще се проведе от 20 до 25 август в Mercedes-Benz Arena в Шанхай, Китай. 18 от най-добрите отбора в света по Dota 2 ще влязат в битка за да разберем кой ще вдигне Aegis of Champions. 
Източник: dotesports

Няма коментари

Напиши коментар