Билетите за The International 2019 ще бъдат достъпни от утре
Dota 2

Билетите за The International 2019 ще бъдат достъпни от утре

За първи път издание на The International по Dota 2 ще се състои в Китай.

Основното събитие ще се проведе между 20 и 25 август в залата Mercedes-Benz Arena в Шанхай. Груповата фаза на събитието ще бъде от 15 до 18 август, като засега са ясни само първите осем отбора, които със сигурност ще получат директно място за участие в най-голямото събитие по Dota 2.

За получаване на директна покана отборите трябваше да вземат участие в турнири от Dota Pro Circuit сезона, който започна през октомври 2018 година със събитието DreamLeague Season 10 и ще приключи с EPICENTER Major 2019 през юни 2019 година. От събраните точки през целия сезон, чрез участия в Minor и Major турнири, се сформира класация, от която първите 12 отбора получават директна покана за участие в The International 2019.

Първите осем сигурни отбора засега са:

  1. Team Secret
  2. Virtus.pro
  3. Evil Geniuses
  4. Vici Gaming
  5. PSG.LGD
  6. Fnatic
  7. Team Liquid
  8. Ninjas in Pyjamas

Билетите за тазгодишното издание на TI9 ще бъдат пуснати в продажба от утре - 24 май, като могат да се закупят от две места онлайн. За Китай билети ще се продават чрез Damai услугата, докато за всички други страни, билетите ще са достъпни чрез Universe.

Ето и връзки към съответните онлайн магазини, от които можете да се сдобиете с билети:

Цените на билетите варират от 70 долара до 300 долара в зависимост от това в кои дни желаете да присъствате.

Притежателите на Battle Pass, както и абонатите на Dota Plus услугата получават един час преднина за закупуване на билети преди всички останали желаещи. За целта е нужно да отворите играта, да отидете в Battle Pass-а и от там в Compendium раздела, за да откриете уникален код в Tickets страницата, който да използвате в този един час по-рано, за да се сдобиете с билет.

Ако имате някакви въпроси, то отговори може да откриете във FAQ страницата на TI9.

 

Източник: Dota 2

Няма коментари

Напиши коментар