Dendi и Xepher вече не са част от Tigers
Dota 2

Dendi и Xepher вече не са част от Tigers

Малайзийската еспорт организация Tigers обяви във Facebook публикация, че Dendi и Xepher вече няма да бъдат част от състава на Dota 2 отбора им.

Danil "Dendi" Ishutin прекара общо три месеца в Dota 2 отбора, а Kenny "Xepher" Deo - общо около седем месеца.

"И двамата играчи показаха голямо приятелство и отдаденост към отбора, а bootcamp-ването без тях ще бъде малко по-тихо от липсата на техния смях", се пише във Facebook публикацията от организацията.

Решението на Dendi да се запъти към югоизточноазиатски Dota 2 отбор бе доста смел ход от негова страна. Особено, след като не беше играл професионално от доста време. За съжаление, решението му да играе за Tigers, едва ли му се отплати добре. Ето и какво каза Danil "Dendi" Ishutin за времето си, прекарано в отбора:

Благодаря на Tigers, че ми дадохте възможност да играя в регион Югоизточна Азия за вас. Моят престой в отбора беше едно страхотно преживяване, изпълнено с доста забавни моменти. За съжаление обаче резултатите ни не са много добри и взех решение да опитам нещо ново. На моите бивши съотборници желая да намерят успех и да постигнат целите, които са си поставили.

Техният старт в DPC сезон 2018-2019 беше доста добър. Tigers успяха да спечелят първия Minor за сезона - DreamLeague Season 10, който ги отведе до участие в първия Major турнир за сезона, а именно The Kuala Lumpur Major 2018, където обаче не се представиха много добре. Оттогава насам нещата при тях не вървят и с всеки следващ турнир показват по-лоши резултати.

Присъединяването на Dendi към състава им през януари донесе много нови последователи на отбора, но резултатите в крайна сметка не отговориха положително на този интерес. Най-забележителното постижение за Tigers с Dendi, извън участията в DPC турнирите, бе второто място на турнир в Мумбай, Индия - Cobx Masters 2019 Phase II, където завършиха втори след загуба в гранд финалите от филипинският състав на отбор DeToNator.

Не забравяйте, че Dendi все още има договор с Natus Vincere.

Dawei "Xero" Teng - мениджър на Tigers, остави коментар по случая:

Сбогуването с играчите винаги е било най-трудната част от това да бъдеш мениджър и още повече с напускането на Kenny и Danil. Когато Kenny за първи път се присъедини към отбора ни, той беше срамежливо хлапе, което не можеше да говори с други хора на английски, но любовта му към играта го накара да даде всичко от себе си, за да промени това. Постепенно той израстна много като играч и човек. А постоянното весело и позитивно настроение на Danil ни държеше с вдигната глава в доста трудни за нас моменти и ние ще си спомняме за него с усмивка на лице. Техните позиции в състава ни ще бъдат доста трудни за запълване, но ние ще продължим напред. Прекарахме си страхотно заедно с Kenny и Danil, и им пожелаваме всичко най-добро в бъдещите им начинания.

Текущият състав на Tigers

Tho "458" Trinh Van
Kim "Velo" Tae-sung
Sivatheeban "1437" Sivanathapillai

 

Източник: Tigers

  • FMP
    FMP
    Новина, от почти 2 дена, преписана.... защо дори се опитвате да го правите по този начин... не разбирам...
показване на 1 от 1 Коментар