Dota 2 геймплей ъпдейт 7.20
Dota 2

Dota 2 геймплей ъпдейт 7.20

Valve си спазиха обещанието да пуснат следващия геймплей ъпдейт на играта след приключването на първия Major турнир от сезона, а именно The Kuala Lumpur Major.

Промените в играта са много и те включват изцяло преработена карта, нови предмети, един премахнат, преработки по старите, промени по героите и други. Най-значимите новости ще опитам да засегна в редовете по-долу.


Картата

Нека започнем с промените по картата, които може да разгледате от видеото отдолу. Там разликите се "помирисват във въздуха" още със започването на нова игра.


Deny механиката

Друга важна промяна касае deny механиката. При deny вече играчът няма да получава 25% XP. Deny-вайки creep, ще получаваме само 20% от златото, което принципно бихме получили от него, ако го атакувахме директно. Това ще рече 7-8 злато за близкобоен creep и 9-11 злато за далекобоен creep.


Телепортирането

Телепортирането никога не е било толкова… лесно! Town Portal Scroll предметът вече няма да се помещава в инвентара на героя. За него вече има съвсем друго и индивидуално заделено място, изобразено в интерфейса на играта встрани от инвентара на героя, както е показано на изображението отдолу.

Важно уточнение е, че предмета все още може да се купува, но няма да афектира cooldown-а на Boots of Travel. CD-то на двата предмета е вече индивидуално за всеки от тях.


Преработени предмети

Phase Boots

Предметът вече е пасивен, а не активен, което ще рече, че няма клавиш за използване. Пасивния ефект се активира когато зададете вражеска единица в радиус до 900 разстояние за цел. Предметът няма cooldown.

Solar Crest

За сглабянето на предмета вече са нужни няколко други - Medallion of Courage (1175), Ultimate Orb (2150), Wind Lace (250) и рецепта (300), което прави общо 3875 злато, а заедно с това идват и промени в бонусите, които предметът дава.

Най-различни промени, като предмети за сглобяване, цена и нови характеристики, получиха общо 35 предмета. Понеже промените са изключително много, оставям на вас да ги разгледате в сайта на играта.

Предметът Ring of Aquila беше премахнат от играта.


Нови предмети

Yasha and Kaya

Kaya and Sange

Ring of Tarrasque

Holy Locket

Crown


Герои

Промени по уменията и талантите получиха общо 37 героя, а 62 други получиха малки промени по своите характеристики. Понеже промените по героите са изключително много, оставям на вас да ги разгледате в сайта на играта.

Grimstroke героят беше добавен в Captain's Mode.

Въпреки това може да погледнете следните видеа за някои от героите:

Ogre Magi

Anti-Mage

Clinkz

Sand King


Преглед на всички промени

Коя промяна ви изглежда най- на мястото си и доволни ли сте от промените като цяло?

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
Windigo отварят United Masters League
Dota 2
Virtus.pro спечели The Kuala Lumpur Major
CS:GO
Cloud9 официално подписаха с Kioshima

Няма коментари

Напиши коментар