Два нови героя в Dota 2 - Grimstroke и Mars
Dota 2

Два нови героя в Dota 2 - Grimstroke и Mars

Снощи Valve обявиха два нови героя, единият от които вече е пуснат в играта, а за другият предстои да научим повече тази зима.

В началото на годината се появиха файлове в играта, които сочеха към потенциален нов герой с име Mars. Малко повече от година по-късно вече получаваме потвърждение, че герой с такова име предстои да излезе, но от видеото отдолу не се загатва нищо повече за него.

Mars

Другият герой обаче - Grimstroke - е вече пуснат в играта и можем да го играем. Ето и повече информация за него.

Grimstroke

Stroke of Fate

Grimstroke рисува пътека с мастило с четката си, нанасяйки щети и забавяйки враговете си. Щетите нарастват с всеки следващ удар.

Phantom's Embrace

Grimstroke кара фантом да се всели във врага му, нанасяйки щети и silence-вайки го. Ако фантомът успее да се всели, то той нанася още повече щети и презарежда умението на героя.

Ink Swell

Grimstroke покрива себе си или съотборник с мастило, silence-вайки целта, като същевременно придава бонус скорост и имунитет от атаки. Мастилото се разнася наоколо и нанася щети на враговете с течение на времето преди да избухне, нанасяйки щети и stun-вайки враговете наоколо.

Soulbind

Grimstroke оковава вражески герои за неговия най-близък съотборник, пречейки им да се отдалечат един от друг. Ако оковите на двата героя бъдат счупени преди изтичането на умението, героят, на когото е използвано умението, бива оковаван отново за свой съотборник, ако има такъв в обхвата на действие.

 

Няма коментари

Напиши коментар