ESL обяви ESL One Hamburg 2019
Dota 2

ESL обяви ESL One Hamburg 2019

За трета поредна година Barclaycard Arena в Хамбург, Германия ще посрещне най-добрите отбори по Dota 2.

Годината е изпълнена с ESL One събития. Тя започна със събитие в Катовице, Полша през февруари, където Team Secret грабнаха титлата, след което се пренесохме в Мумбай, Индия през април, където съставът на Keen Gaming завоюва своята първа важна титла за годината. В момента предстои да видим кулминацията на ESL One събитието в Бирмингам, Англия от 28 май до 2 юни. Отборите за там вече са ясни, като може да ги видите от тази статия.

И така стигаме до събитието в Хамбург, Германия, което ще се състои от 25 до 27 октомври тази година. То отново няма да бъде част от DPC сезона, който ще последва след кулминацията на The International 2019 през август, или поне в момента няма признаци и информация това да се промени, но с времето такава възможност съществува, така че ще ви държим в течение със случващото се.

Ulrich Schulze - старши вицепрезидент на продукта в ESL, каза следното в официално изявление:

Тази година акцентът се поставя най-вече върху това да предложим на страстната общност най-доброто Dota 2 изживяване, като превърнем Barclaycard Arena в Хамбург в порта към света на електронните спортове.

Както останалите ESL One събития тази година, това няма да направи изключение в наградният фонд, който отново ще бъде 300 хиляди долара. 12 от най-добрите отбори в света ще си ги поделят. 8 от тях ще бъдат с директна покана, докато останалите 4 ще трябва да се класират от четири квалификации, съответно Европа и ОНД, Северна Америка, Китай и Югоизточна Азия.

Предвид, че това събитие ще се проведе два месеца след приключването на TI9, можем да очакваме отборите, които не са се представили на ниво там, да ги видим в нова светлина в Хамбург с променен състав, така че определено се очаква да бъде доста интересно.

 

Източник: ESL One

Няма коментари

Напиши коментар