fn напуска Team Empire
Dota 2

fn напуска Team Empire

Резултатите на Team Empire във вече изминалите квалификации за The International 8 са причината Rostislav "fn" Lozovoi да бъде вторият играч, напуснал състава на отбора, след Andrey "Ghostik" Kadyk.

fn беше част от Team Empire малко над година и половина, присъединявайки се към отбора през януари 2017-та. За това време не само, че успя да се класира за The International 7, но и завърши на 7-8 място в турнира.

Побеждавайки Evil Geniuses с 2 на 0 игри в Lower Bracket-а, отборът предизвика едно от най-големите вълнения в турнира, но пътешествието им приключи със загуба от шампионите на TI7 - Team Liquid.

По-късно, когато Roman "Resolut1on" Rominok спря да играе като резерва за Empire и се прехвърли за постоянно в OG, съставът не успя да продължи доброто си представяне и не спечели никакви DPC точки в последващия Dota Pro Circuit сезон. Най-големия им успех през годината беше спечелването на ROG Masters 2017, където победиха OpTic Gaming в оспорвани пет игри с краен резултат 3 на 2.

Тази година Empire достигнаха до груповата фаза на TI8 квалификациите, но само с две спечелени игри в нея, шансовете им за класиране по-напред се изпариха.

Засега в състава остават следните играчи:

  1. Yaroslav "Miposhka" Naidenov (капитан)
  2. Aybek "Naive-" Tokaev
  3. Evgeniy "Chuvash" Makarov

Източник: joinDOTA

Няма коментари

Напиши коментар