Good Game Arena отваря врати
Dota 2

Good Game Arena отваря врати

Гейминг платформата ще бъде отворена на 24-ти Февруари, която е и датата на първите състезания.

"Good Game Arena" е мястото за всички геймъри, които прекарват много часове в играете на DotA 2. Това е платформа, която ти позволява да печелиш пари, като играеш срещу други играчи или отбори. 

Всичко, което трябва да направиш е да си създадеш профил, да си избереш роля и турнир, в който да участваш, а от там нататък всичко зависи от победите, които ще завоюваш.

"Ние вярваме, че всеки геймър заслужава да изгради своята гейминг кариера по свой начин и в същото време да играе играта, която обича." - Екипът на GGA.

На 24-ти Февруари ще започнат 3 различни състезания - Play for Coin, Arena и Ladder.

В "Play for Coin" ще можеш да залагаш на свой мач и след като победиш ще спечелиш определена сума от залозите на други потребители, 
В "Arena" ще имате възможнсотта да подобрите уменията си в играта, като се състезавате срещу други играчи, които са на вашето ниво или приблизително до него. Ако стигнете до високите нива на Арената, имате шанс да бъдете поканени за "Pro-Arena"
Ако харесвате бързите печалби, може да се присъедините към играчи, които се състезават на дневна база и печелят награди всеки ден в Ladder-а.

Good Game Arena беше създадена от истински геймъри, фенове на Dota II, с идеята да монетизират времето, което прекарват в игра, като играят на платформата. 

Good Game Arena минава официално в отворена бета на 24-ти Февруари.

Няма коментари

Напиши коментар