Информация за колекционерските издания на Aegis of Champions и Baby Roshan
Dota 2

Информация за колекционерските издания на Aegis of Champions и Baby Roshan

Всички притежатели на Battle Pass тази година, които са достигнали ниво 1000, ще получат колекционерско физическо издание на Aegis of Champions в умален размер, а онези с ниво 2000 ще получат колекционерска Baby Roshan статуетка.

Ако сте един от хората, които имат 1000 или 2000 нива в своя TI8 Battle Pass, то се насочете към сайта на Valve, където да попълните своите данни за доставка на тези изключителни колекционерски издания. За целта е нужно само да се впишете със своя Steam акаунт, като условието за попълване на формуляра е наистина да имате минимум 1000 нива.

Колекционерските физически предмети ще ви бъдат доставени до адреса, който оставите (напишете го на латиница или на английски език), а в най-лошия случай ще се наложи да отидете до офис на фирмата, чрез която се праща към вас, за да си ги получите.

Ако имате нужда от промяна на информацията след края на периода за попълването ѝ в сайта на Valve, то може да се обърнете към поддръжката на CMD Collectibles на мейл support@cmfgdirect.com. Те отговарят и тази година за изработката и доставката на колекционерските предмети.

От Valve съобщават, че доставките на Aegis-ите ще бъдат разделени на две вълни - първата ще започне през август, а втората - през ноември. Също така се споменава и за миналогодишните Baby Roshan статуетки, които тази година получихме с много неприятно качество. За момента не се казва кога най-рано ще започне разпращането на подобрените им версии, но се казва, че този път щом бъдат готови, ще минат през одобрение от Valve и чак тогава ще бъдат допуснати за изпращане, така че остава да чакаме първо миналогодишните и след това тазгодишните.

Не е много красив, нали? И това не се дължи на стъкления фон на снимката, той просто наистина си е леко грозничък.

 

Източник: Dota 2

Няма коментари

Напиши коментар