Изтече видео от Dota Underlords - новата игра на Valve
Dota 2

Изтече видео от Dota Underlords - новата игра на Valve

Преди три седмици Valve подадоха документи за регистрация на новата търговска марка Dota Underlords.

Също така те официално обявиха, че работят върху ново заглавие, което да наподобява популярния Dota 2 мод Dota Auto Chess. Повече информация за търговската марка може да научите от тази статия, а анонса на новата им игра - от тази статия.

Изглежда не си губят много времето и работят усилено в насока играта да добие приличен вид до началото на The International, където най-вероятно официално ще бъде показана пред целия свят. Да, но както знаете, винаги се намира някой, който да ти прецака плановете. Точно такъв е и случаят сега. Потребител от reddit е успял да се докопа до мобилната версия на играта и просто да запише десет-минутно видео, в което да демонстрира нейните механики и в общи линии как играта изглежда и функционира до този момент.

Първото нещо, което виждаме от видеото, е следния надпис:

Добре дошли в бета сезона на Dota Underlords. С всеки нов сезон слекцията на герои, синергии и предмети ще се променя.

Видеото съдържа само част от обучителния режим в играта, но разкрива няколко от функционалностите на играта. За онези, които са играли никога Dota Auto Chess, то шахматната дъска от мода тук е заменена с площ, изпълнена с плочки. Героите са разделени на пет нива, като във всяко ниво има от 12 до 15 героя. От видеото също така виждаме, че Valve са имплементирали герои, които все още няма в Dota Auto Chess мода на Drodo Studio. Например, Dota Underlords ще включва Warlock като герой от ниво 1, Pudge като герой от ниво 2 и Arc Warden като герой от ниво 3.

Също така има и много предмети от Dota 2, които не са намерили място все още в Dota Auto Chess. Видеото показва дълъг списък от предмети, а един от най-интересните се нарича Recruiter.

Според човека, който е направил видеото, засега в играта има около 15 синергии и повечето от тях запазват същите имена и същите бонуси от Dota Auto Chess. Една от разликите, които могат да се видят във видеото, е, че синергията между Gyrocopter и Sniper всъщност се нарича Deadeye, а героят ще фокусира противника с най-ниско налично здраве.

 

Източник: VP Esports

Няма коментари

Напиши коментар