Какво ново в Dota 2 версия 7.21?
Dota 2

Какво ново в Dota 2 версия 7.21?

Снощният ъпдейт на играта включва въвеждането на трети Ranked сезон, геймплей промени, нови неща в Dota Plus услугата, нови четири ексклузивни пакета с предмети за Monkey King, Medusa, Enchantress, Centaur Warrunner и други.

Започваме с новостите в Dota Plus услугата. Абонатите получават изцяло нови куестове за сезон трети, който ще продължи горе-долу шест месеца (тоест, до към юли или август, преди или дори след The International 2019), както е написано в интерфейса на играта.

Освен куестовете, абонатите получават ексклузивно нови четири пакета с предмети за героите Monkey King, Medusa, Enchantress и Centaur Warrunner, които може да видите от tweet-а отдолу. Тези пакети могат да бъдат получени срещу shards-овете, които са написани в горния десен ъгъл на всеки пакет от изображението долу.


Извън Dota Plus виждаме новости, свързани с ранговете в играта. Освен, че са рестартирани, всеки ранг е получил нови две звезди. Вместо пет, вече всеки ранг ще може да се покачва до седем звезди. Представяте ли си как изглежда Divine ранга със седем звезди отгоре? Ами, ето така.

 

Това означава, че на всеки нови 100-200 рейтинг ще получаваме нова звезда, а на всеки 600-700 рейтинг - нов ранг, като това е само ориентировъчна бърза сметка от моя страна.

Заедно с новите звезди, всеки играч получава тематична емотиконка, която отговаря на неговия ранг.


Продължаваме към геймплей промените, започвайки с променените кампове на неутралките в горите на Radiant и Dire. Прилагам снимки.

Radiant гора

Dire гора

Крийпове

Други важни промени са това, че златото, което получаваме от близкобойните крийпове (melee creeps) е намалено с 3, докато за далекобойните (ranged creeps) е увеличено с 3.


Герои

На следните близкобойни герои им е увеличена скоростта на придвижване с 5: Naga Siren, Underlord, Monkey King, Nyx Assassin, Bloodseeker, Riki.

На следните - с 10: Alchemist, Dragon Knight, Meepo.

На следните - с 15: Legion Commander, Lifestealer, Lycan, Sven, Ursa, Wraith King.

Далекобойните герои със скорост на придвижване от 295 и повече, вече са с 5 единици по-бавни.


Структури

Бронята на Tier 2 кулите е увеличена с една единица, от 14 на 15, а на Tier 3 - с две единици, от 14 на 16. Бронята на близкобойните казарми (melee barracks) пък е увеличена също с две единици, от 13 на 15.


Преглед на всички промени

Доволни ли сте от промените като цяло?

Няма коментари

Напиши коментар
Tags