Квалификации и поканени отбори за The Chongqing Major 2019
Dota 2

Квалификации и поканени отбори за The Chongqing Major 2019

По-рано тази седмица SLTV обявиха своя първи Major от новия DPC сезон, който ще организират с помощта на ImbaTV в китайския град Чунцин.

За въпросния Major можете да прочетете повече тук. Вече имаме повече информация за отворените квалификации за регионите Югоизточна Азия, Европа, ОНД, Северна Америка и Южна Америка. Те ще започнат в края на следващата седмица - от 15 до 18 ноември. Игрите в тези квалификации ще бъдат в Bo1 формат с изключение на полуфиналите и финалите, които ще са Bo3.

Записване за европейските отворени квалификации:

Квалификация #1 Квалификация #2

В края на ноември ще се състоят и регионалните квалификации. Ето и датите за тях - от 25-ти до 27-ми ноември ще се играе за региони Югоизточна Азия, ОНД и Южна Америка, а от 28-ми до 30-ти ноември - Китай, Европа и Северна Америка.

Ето и поканените отбори за регионалните квалификации:

Европа: Team Secret, Ninjas in Pyjamas, The Alliance, OG, Team Liquid
ОНД: Virtus.pro, Gambit Esports, Natus Vincere, Team Spirit
Северна Америка: Evil Geniuses, Forward Gaming, J.Storm, compLexity Gaming
Южна Америка: paiN Gaming, paiN X, Infamous, Playmakers Esports
Югоизточна Азия: Fnatic, TNC Predator, Tigers, Lotac
Китай: PSG.LGD, Vici Gaming, Team Aster, победителят в H-Cup

За разлика от предходните Minor и Major турнири, тук вече виждаме присъствие от страна на OG, които пропуснаха досегашните квалификации за Minor и Major турнири от новия DPC сезон. Наскоро стана ясно, че първият турнир, на който ще участват след победата си на The International 2018, ще е Melbourne Dota 2 Pro Series в Австралия през декември тази година, за който може да научите повече в тази статия.


Снимка от Valve; OG, печелейки TI8

Също така, изглежда TI7 шампионите Team Liquid ще се пробват отново да се класират за Major. Последният им опит бе неуспешен, след като загубиха в плейофите от Team Secret (2-0) и после от Team Lithium (2-1). Като резултат няма да гледаме Liquid на The Kuala Lumpur Major-а, но пък наш Иван е там, понеже Ninjas in Pyjamas се обърнаха към Иван "MinD_ContRoL" Иванов да играе като резерва за тях. Повече за случая може да прочетете в тази статия. Е, явно щом и двата отбора се намират в една квалификация, то наш Ваньо ще си се върне в Liquid.


Снимка от Valve; Team Liquid, печелейки TI7

Регионалните квалификации ще се проведат в GSL групова фаза в Bo3 формат на мачовете, като топ двата отбора от всяка група се класират към плейофи със схема от двойна елиминация.

От SLTV ще се погрижат всеки мач от квалификациите да се стриймва на три езика - английски, руски и китайски, а списъка с таланти и коментатори ще бъде обявен едва след края на The Kuala Lumpur Major.

Официална публикация: StarLadder

Няма коментари

Напиши коментар