Легендарният Dendi ще играе за Tigers
Dota 2

Легендарният Dendi ще играе за Tigers

След присъединяването на Mushi в състава на Tigers, организацията обяви, че е привлякла и Dendi - един от ветераните на Dota 2 сцената с изключително богата история в Natus Vincere, играещ там още от самото начало на играта.

29-годишният ветеран Danil "Dendi" Ishutin ще запълни същата позиция, която е играл през последните осем години в Natus Vincere, а именно Middle.

Украинската легенда, както и Chai "Mushi" Yee Fung, идват на мястото на други двама играчи в Tigers - Lai Jay "Ahjit" Son и Muhammad "inYourdreaM" Rizky, след незадоволителни резултати в квалификациите за The Chongqing Major.

Tigers успяха да спечелят DreamLeague Season 10, побеждавайки Natus Vincere в гранд финалите (подробна статия по случая). След това завършиха на последните места в последвалия The Kuala Lumpur Major, а след него се опитаха да се класират директно за The Chongqing Major чрез неговите квалификации, пропускайки Minor-а между двата Major-a, но безуспешно.

Новината за присъединяването на Dendi в редиците на Tigers бе приета от общността така сякаш Dendi оставя Natus Vincere завинаги. Такова мислене се получи и когато Dendi влезе в редиците на Vega Squadron, а след това и в Team Secret, след което отново във Vega Squadron и дори FlyToTheMoon, но винаги е играл като резерва, а не като постоянен и активен играч за тези отбори.

След допълнително уточнение на ситуацията стана ясно, че той всъщност е пуснат от Na`Vi назаем, за да играе като резерва за Tigers. Това означава, че неговият договор към Natus Vincere е все още активен и от организацията заявиха, че решението за прекратяването му е изцяло в ръцете на украинеца. Дават му шанс да изпробва нови възможности и да направи своето решение.

28-годишната легенда на Югоизточна Азия Chai "Mushi" Yee Fung се присъединява към Tigers с голям опит, започвайки своята професионална кариера през далечната 2011-та година в Orange Esports. Отбор, с който Mushi достига до полуфиналите на The International 2013, където отпада от Natus Vincere с 2 на 1 игри.

Една изключително стара връзка между Mushi и Dendi. Играчи, които през всички тези години са били опоненти на еспорт сцената, а днес вече са съотборници.


Mushi (Orange Esports) и Dendi (Natus Vincere) по време на The International 2013, снимка от Valve

Съставът на Tigers е както следва:

  1. Mushi
  2. Dendi (назаем от Na`Vi)
  3. Moonmeander
  4. Xepher
  5. 1437 (капитан)

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар