Mineski с нови две попълнения за квалификациите на MDL Disneyland Major
Dota 2

Mineski с нови две попълнения за квалификациите на MDL Disneyland Major

След като миналата седмица еспорт организацията Mineski обяви напускането на двама играчи от Dota 2 състава им, то днес вече са ясни новите две попълнения.

Миналата седмица Kim "Febby" Yong-min и Johan "pieliedie" Åström напуснаха Dota 2 състава на Mineski, които играха за организацията около 5-6 месеца.

Първото ново попълнение в състава е старо куче, познато не за една или две години в редиците на Mineski. Той е Support играч и се казва Michael "ninjaboogie" Ross. Той започва да се навърта около Mineski още през 2016-та, когато става част от Mineski-X състава, сформиран с цел класиране за основното събитие на The Shanghai Major 2016. Отборът успя да премине през отворените квалификации, стигайки до затворените, където приключението на момчетата приключи.

ninjaboogie се завръща към отбора, с който през годините е срещал най-голям успех на професионалната Dota 2 сцена, а именно спечелването на PGL Open Bucharest 2017 и Dota 2 Asia Championship 2018. И двата пъти отборът му е побеждавал китайския състав на тогавашния LGD Gaming. Той ще заеме капитанското място в състава на Mineski.

Второто ново попълнение в състава е изненада за мнозина, но отново става въпрос за играч, който и преди е бил част от отбора и отново е Support играч. Става дума за Ryan "Bimbo" Jay Qui, който е познат още като Raging Potato.

Bimbo е първият капитан в Dota 2 състава на Mineski, който се появява на професионалната сцена през 2011-та година. През годините той е играл в отборите на Mineski и Execration общо по два пъти в рамките на 7 години. Сега за трети път ще бъде част от Mineski.

Новите попълнения ще видим в действие как се сработват с останалите трима още в следващите няколко дни, когато ще започнат затворените квалификации за MDL Disneyland Major 2019. Първият Major по Dota 2 във Франция и въобще голямо Dota 2 събитие в Париж, основното събитие на което ще се състои между 4-ти и 12-ти май. Повече за турнира в Париж може да научите от тази статия.

С тяхното присъединяване състава на отбора става следния:

Lai "Ahjit" Jay Son
Kam "Moon" Boon Seng
Damien "kpii" Chok
Michael "ninjaboogie" Ross
Ryan "Bimbo" Jay Qui

 

Източник: VPEsports

Няма коментари

Напиши коментар