Natus Vincere с промени в Dota 2 състава си
Dota 2

Natus Vincere с промени в Dota 2 състава си

Поредните промени *

От доста време насам не сме виждали Natus Vincere да се представят добре на професионалната Dota 2 сцена. Имам предвид… от края на 2017-та година поне, че дори и от преди това, ако говорим за важни турнири. Период, през който Na`Vi почти не се вясват на големи турнири, какво остава за такива от DPC сезоните.

Бавно и постепенно отборът се представя все по-зле и по-зле. От четвъртото място на DreamLeague Season 8 (Major турнир от DPC сезон 2017-2018) през декември 2017-та, отборът има само още няколко подобни завършвания на що-годе сносни турнири, първите три от които са Minor-и от DPC сезон 2017-2018 - 3/4-то място на MDL Macau 2017 и GESC: Indonesia Dota 2 Minor 2018, 2-ро място на DreamLeague Season 10 и MegaFon Winter Clash 2018, и 3-то място на WePlay! Dota 2 Valentine Madness 2019 и ESL One Mumbai 2019.

През септември 2018-та Na`Vi изпрати Danil "Dendi" Ishutin в списъка с неактивни играчи на организацията. Той е играч, който е с отбора още от самото му създаване през 2010-та година, като за първи път вече не е част от активния му състав. Дори не е напускал и веднъж през тези 8 години време. По това време състава претърпя огромни промени. SoNNeikO, Crystallize, MagicaL и Blizzy се присъединиха към отбора, а GeneRaL, Lil и XBOCT съответно отстъпиха. Няколко дни по-късно Evgenii "Chuvash" Makarov също се присъедини, за да завърши финалната петорка на отбора.

Сега, само около седем месеца по-късно нещата все още не вървят така, както се очаква. Chuvash бива пратен към списъка с неактивни играчи на организацията, където Dendi стои от известно време насам, а на негово място към отбора се присъединява още един играч от Киргизстан. Това е Emil "Zayac" Emilzhanov, който идва от отбора The Pango.

Zayac е професионален играч, който е станал по-известен през 2015-та с играта си в отбор NoLifer5. По-късно е играл също и за MVP Revolution, Vega Squadron и The Pango.

Новата формация предстои да се събере за bootcamp сесия в Киев, Украйна, за да започне подготовка за предстоящите Dota 2 турнири.

Текущият състав на Natus Vincere

Vladislav "Crystallize" Krystanek
Idan "MagicaL" Vardanian
Evgenii "Blizzy" Ree
Bakyt "Zayac" Emilzhanov
Akbar "SoNNeikO" Butaev

 

Източник: Natus Vincere

Няма коментари

Напиши коментар