Най-интересното от груповата фаза за The International 8
Dota 2

Най-интересното от груповата фаза за The International 8

Груповата фаза вече приключи и следва да направим кратък обзор на най-добрите отигравания в нея.

1. Телепорта на MinD_ContRoL

Нека започнем с нашето момче Иван "MinD_ContRoL" Иванов от Team Liquid, който бейтна Evil Geniuses толкова перфектно с телепорт, че ги накара да скочат и изхабят повечето си умения върху него, докато неговият отбор стоеше и чакаше точно това да се случи, за да отвърнат на удара и да приключат втората игра срещу тях.

2. Трите Rampage-а на Ame

Да направиш Rampage на The International е изключителен повод за гордост за всеки играч, а Hard Carry-то на PSG.LGD е с два броя преднина от всички играчи, играещи на TI 8 досега. Отборът му бе на крачка от това да загуби отборна битка, но Ame се появи със своя Bloodseeker и разпиля всички, получавайки Rampage. И това не е всичко. До края на играта той получи още два пъти Rampage!

3. Как Sam H успя да се измъкне?

Има ситуации, в които повечето играчи просто спират да играят, но Sam H от TNC Pro Team използва момента, за да изненада всички ни с изключително отиграване. Той използва vision-а около Roshan, за да juke-не 3 играча от VGJ.Storm, давайки достатъчно време на своите съотборници да дойдат и да го спасят от сигурна смърт.

4. Black Hole-а на s4, който разби Invictus Gaming

s4 доказа, че е повече от цар на Middle, доминирайки на Offlane в игра срещу Invictus Gaming, в която в перфектен момент той успя да хване 4-ма играчи в своя Black Hole, а Suma1L просто се появи и обра всичко.

5. Не можете да се избягате от w33haa

Това е може би най-запомнящото се отиграване в TI 8 досега, в което румънецът w33haa от paiN Gaming оставя на малко HP своя съперник на Middle - MidOne и с изключително търпение го изчаква да достигне своята база, когато пуска своя съвършено правилен Sunstrike, убивайки го само на половин крачка пред базата.

 

Източник: joinDOTA

Няма коментари

Напиши коментар