Нов герой в Dota 2 - Mars
Dota 2

Нов герой в Dota 2 - Mars

Показания от Valve по време на The International 2018 герой Mars, вече е пуснат в играта.

Това е поредният герой в Dota 2, който не е бил част от Defence of the Ancients модификацията на Warcraft III, и е съвсем уникален спрямо останалите в играта.

Героят Mars бе въведен в играта късно снощи, като заедно със себе си носи древна римска митология. Mars е описан като римски бог на войната, както и "първи син от рая", който е "прекарал дълго време от съществуването си във водене на завоевателни и отмъстителни войни".

Подобно на баща си, Mars се отдал на най-големите импулси - наклонности много по-чудовищни от тези на Zeus. Но идва момент, в който войната, за негово огромно съжаление, вече не е достатъчна, за да задоволи желанията му. Той трябваше да води война за по-голяма цел и да всява нещастие при появяването на неговия шлем. Сега богът на войната се стреми да претендира за своето първородство - да изгори пантеона на старостта и да построи нова империя на върха на пепелта на рода си.


Spear of Mars

Mars мята своето легендарно копие, нанасяйки щети на всяка вражеска единица, през която копието преминава. Първият вражески герой, през който копието премине, бива избутван назад. Ако героят се удари в дърво, постройка или скала от избутването, то анимацията ще покаже, че е "закован" и ефекта ще бъде стън за него.

God's Rebuke

Mars разбива враговете, които препречат пътя му, със своя щит, като ги удря и им нанася щети с критичен удар въз основа на атаката му. Mars нанася бонус щети, когато удря герои.

Bulwark

Щитът на Mars блокира част от всяка физическа атака, когато бъде ударен отпред или отстрани.

Arena of Blood

Mars призовава арена, обградена от неживи воини на Легиона на пепелта, които блокират атаките на врага и движението им. Вражеските герои, които се намират близо до вътрешните стени на арената, биват атакувани от копия, нанасяйки им щети и избутвайки ги обратно навътре.

Източник: Dota 2

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
World Cyber Games се завръща през 2019-та
Dota 2
Team Secret с победа в ESL One Katowice 2019
Dota 2
Team Liquid спечели MDL Macau 2019

Няма коментари

Напиши коментар
Tags