OG с директна покана за ESL One Katowice 2019
Dota 2

OG с директна покана за ESL One Katowice 2019

Третата директна покана за ESL One Katowice 2019, след тези на Team Secret и Ninjas in Pyjamas, отиде в шампионите в тазгодишното издание на The International, а именно OG.

OG тази седмица тъкмо се завърнаха от своята удължена почивка след спечелването на TI8 и сега се състезават за билет, с който да играят на предстоящия Chongqing Major. В състава си те имат нов Carry играч - Olsson "Pajkatt" Lille, който идва на мястото на Anathan "ana" Pham и очакваме с нетърпение да счупят проклятието на TI, което е надвисвало над всеки предходен отбор след спечелването на The International.

Феновете на Dota 2 ще бъдат поглезени още в началото на новата 2019-та година с три събития, които вече са потвърдени за първите два месеца. Има два турнира от Dota Pro Circuit, които ще се проведат през януари, Minor турнир в съседен Букурещ, който ще се проведе между 9-13 януари, последван от Major турнир в Чунцин, който ще се състои между 19-27 януари.

ESL One Katowice обещава да бъде следващият голям LAN турнир от списъка, но той няма да бъде част от DPC сезона на Valve. Въпреки това събитието се очертава като първото, което ще донесе на Европа едни от най-големите отбори и ще им осигури сцена да се състезават пред своите фенове в Spodek Arena в Катовице, Полша. Турнирът ще се проведе между 19-24 февруари, но дните, в които игрите ще се играят от сцената, са 22-24 февруари. Онези, които желаят да присъстват на събитието, вече могат да закупят билетите си от официалния сайт на ESL One.

Старшият вицепрезидент Ulrich Schulze на ESL коментира:

"Очакваме с нетърпение да върнем ESL One обратно в легендарната Spodek Arena в Катовице, като част от друг двуседмичен уикенд, изпълнен с електронни спортове. Нашите събития в Катовице не са като другите, благодарение на страстните фенове, които пътуват до Полша от цяла Европа и създават спираща дъха атмосфера."

Общо 12 отбора ще се присъединят към събитието в Катовице, осем ще получат безплатен пропуск чрез директна покана, докато още четири отбора ще се присъединят към тях чрез регионални квалификации, проведени в Северна Америка, Китай, Югоизточна Азия и Европа. Засега ESL са обявили общо три от осемте отбора, които получават директна поканена, а именно ESL One Hamburg 2018 победителите Team Secret, Ninjas in Pyjamas и OG - шампионите от TI8.

Свързани страници

Виж всички
Dota 2
Dota 2 геймплей ъпдейт 7.20
Dota 2
Virtus.pro спечели The Kuala Lumpur Major
Dota 2
Tigers спечелиха DreamLeague Season 10

Няма коментари

Напиши коментар