paiN Gaming взеха MiSeRy за треньор на отбора им за TI8
Dota 2

paiN Gaming взеха MiSeRy за треньор на отбора им за TI8

Dota 2 ветеранът и The International 2016 гранд финалист Rasmus "MiSeRy" Filipsen подписа с бразилския отбор paiN Gaming и ще бъде техен официален треньор по време на The International 2018.

paiN Gaming обявиха новината в своя официална Facebook публикация, която също така съдържа и кратко видео с постиженията на MiSeRy през последните няколко години, включително и участието му на TI6 с Digital Chaos.

Последното участие на MiSeRy в отбор беше като играч за BlinkPool заедно с бившия си съотборник от Digital Chaos - македонеца Martin "Saksa" Sazdov. Първоначално познат като Five Dogs, съставът впоследствие бе взет под крилото на BlinkPool. MiSeRy също е играл позиция 5 (Hard Support) за Evil Geniuses по-рано тази година, преди да бъде освободен от организацията, след неуспешно представяне на ESL One Birmingham.

За съжаление момчетата от BlinkPool не успяха да преминат през регионалните европейски квалификации, губейки от Wind and Rain в Losers Bracket финалите. Няколко седмици по-късно той напуска отбора, за да се насочи към paiN Gaming, където отново намира свой бивш Digital Chaos съотборник в лицето на румънеца Aliwi "w33" Omar.

Имайки предвид ситуацията на бразилския отбор paiN Gaming, като един от по-малко фаворизираните отбори, участващи на TI8, имайки играч като MiSeRy в будките по време на драфтовете и помощта му за изготвянето на стратегии, несъмнено ще окаже значителна положителна промяна за тях.

 

Източник: DotEsports

Няма коментари

Напиши коментар