Пет героя от Artifact, които можем да видим и в Dota 2
Dota 2

Пет героя от Artifact, които можем да видим и в Dota 2

Както знаете, Valve много обичат да ни правят изненади по време на The International.

Несъмнено The International е голям форум и те го използват доста умно, за да обявят нови Dota 2 герои, нови игри, че дори и нови технологии, създадени от тях. Например миналата година обявиха два нови героя в Dota 2 - Mars и Grimstroke, а по-миналата година обявиха новата си игра Artifact. Е, публиката не остана много очарована от анонса на Artifact, но играта съдържа хубави концепции за герои, които съвсем спокойно могат да намерят място в Dota 2.

В Artifact в момента има общо 39 от 117 героя от вселената на Dota 2, както и други 10, които са изцяло нови и уникални. От тях сега ще си поговорим за 5, които имат общо и в двете игри, като това са Rix, Sorla Khan, Kanna, Prellex и Mazzie.


Rix

Във вселената на Artifact героят Rix е зелена карта, докато в Dota 2 историята той е част от вълкоподобна раса, позната още като Vhoul, както и част от Bronze Legion, преди да се разбунтува и да стане лидер на Vhoul Rebellion. Той е известен противник на Tresdin (Legion Commander). Когато той се съюзява с Tresdin, Mireska Sunbreeze (Dark Willow) я предупреждава със следното изказване: "Rix ще те убие" (аудио).


Sorla Khan

Ето още един герой, който намира място и в двете игри. В Dota 2 историята Sorla Khan е жесток и неразумен воин от расата Oglodi. В Artifact обаче води армията на Red Mist и е в търсене на Axe, за да го накара да си плати за унищоваването на армията й. Освен че се занимава с Axe, тя също така е запленена и по Pangolier. Има случаи, в които Yurnero (Juggernaut) се обръща към Axe (аудио), за да говори с него за разрешаване на проблемите с нея.


Kanna

Тя е един от най-предпочитаните герои в Artifact. Kanna е известна в Dota 2 историята като мистериозна демоноподобна жрица. В аудио файл на Yurnero (Juggernaut) от Arcana пакета на героя в Dota 2, се чува следното: "Azwraith, случайно да си чул някакви слухове за завръщането на Kanna?". Тази реплика разкрива, че Yurnero и Azwraith (Phantom Lancer) знаят и някак се страхуват от Kanna, ако тя се появи в битката.


Prellex

Това пък е един от по-непредпочитаните герои в Artifact, но в Dota 2 историята Prellex е жрица на Radiant страната. Властта й е дадена от Древните и има способността да издига "армия от фанатици" и това се свързва с умението й в Artifact, наречено Bringer the Faithful, което й позволява да призове близкобоен крийп в нейната линия. Prellex е майка на Kanna, а Kanna от своя страна е главната жрица на Dire страната.


Mazzie

Mazzie е съвсем обикновена карта на герой в Artifact, която има отбранителни способности, но в Dota 2 историята е представен като запален инженер. Той е приятел с Kardel Sharpeye (Sniper) и е презиран от Mireska (Dark Willow).


Това са героите от Artifact, които се намират също и в историята на Dota 2, докато другите пет уникални героя в Artifact, които никъде не се споменават в Dota 2, са J'Muy the Wise, Farvhan the Dreamer, Keefe the Bold и Debbi the Cunning.

 

Източник: ONE Esports

Няма коментари

Напиши коментар