Пет героя от Dota 2, които ще се радваме да видим в Dota Auto Chess
Dota 2

Пет героя от Dota 2, които ще се радваме да видим в Dota Auto Chess

В последните месеци Dota Auto Chess модификацията в Dota 2 набра изключителна популярност, достигайки близо 9 милиона абоната и над 200 хиляди играча, играещи едновременно в пиковите часове на денонощието.

Както вече знаем, Dota Auto Chess модификацията ще излезе извън рамките на Dota 2 клиента и ще се превърне в самостоятелна игра на Valve, за които наскоро писахме, че са придобили правата за направата на ново заглавие по модел на модификацията. Името на новата игра най-вероятно ще бъде Dota Underlords, тъй като Valve наскоро регистрираха такава търговска марка.

От друга страна пък, оригиналният разработчик на модификацията - Dorodo Studio - вече има своя собствена мобилна адаптация, наречена просто Auto Chess, която обаче няма никаква връзка с вселената на Dota 2, като дори името не включва Dota в себе си. Играта им използва уникален дизайн и персонажи.

Тук ще си говорим за героите от Dota 2, които все още липсват в Dota Auto Chess, и ще се радваме да ги видим в модификацията.


Pudge

Pudge е един от класическите герои в Dota 2, който винаги ни кара да ахваме, когато Danil "Dendi" Ishutin го играе. Изненадващо е, че този герой все още не е въведен в Dota Auto Chess.

Като Undead (от които в момента има само четири героя в мода), той ще си пасне доста добре с герои като Lich, Warlock и Drow Ranger. С такава комбинация от герои, вие много лесно ще можете да намалите бронята на враговете си, което несъмнено се превръща в хубав заряд от щети към опонентите ви.

Pudge най-вероятно ще бъде класифициран като воин с хубава броня, което би го направил още по-тежък за побеждаване.


Earthshaker

Говорейки за легендарни герои, Earthshaker също е един от тях. Не само заради перфектния ultimate на Saahil "UNiVeRsE" Arora по време на гранд финала на The International 2015, наречен "шест милионния Echo Slam", но и като цяло Earthshaker е герой с големи възможности. Той е доста популярен и е способен да направи промяна в изхода на всяка игра, в която бива избран.

Макар да има доста Beast герои в Dota Auto Chess, ще се радваме да видим и Earthshaker като част от мода.


Storm Spirit

Storm Spirit също е един доста колосален герой. Syed "SumaiL" Hassan е считан за един от най-добрите играчи, когато играе Storm Spirit. Със своите впечатляващи отигравания по време на Dota 2 Asia Championship 2015, младежът се превръща във феномен за китайската и западната Dota 2 сцена.

С уменията, които героят притежава, то той определено би внесъл доста интересни и нови механики в Dota Auto Chess.


Broodmother

Broodmother също е един от героите, които са способни да внесат интересни промени в механиките на Dota Auto Chess.

Героят може да бъде вкаран в категория Beast герои, но какво би станало, ако разработчиците на мода решат да направят нещо различно? Като например да създадат нов клас, който да нарекат "паякообразни". В Dota 2 има доста многокраки герои, защо пък да си нямат своя собствена категория в Dota Auto Chess?


Faceless Void

Не мога да кажа със сигурност към коя категория би се причислил герой като Faceless Void, но няма и да ми бъде изненада, ако с присъединяването му в Dota Auto Chess се създаде изцяло нова такава.

Faceless Void е един от най-готините герои във вселената на Dota 2, заради своя уникален по рода си ultimate, който несъмнено ще бъде доста интересно да видим как ще бъде адаптиран в модификацията.

 

Източник: joinDOTA

Няма коментари

Напиши коментар