pieliedie и Febby напускат Mineski
Dota 2

pieliedie и Febby напускат Mineski

В официална публикация в Twitter профила на организацията, Mineski обяви, че освобождава двама от играчите в Dota 2 състава си.

След незадоволителни резултати в Dota Pro Circuit сезон 2018-2019, организацията Mineski взе решение да освободи двама от играчите от своя Dota 2 състав с надеждите да открие нови попълнения, с които да покаже по-добро представяне в предстоящите турнири от сезона.

Първата промяна в състава е напускането на Kim "Febby" Yong-min, който вчера публикува в своя Twitter, че внезапно си търси отбор, с който да участва в отворените квалификации на MDL Disneyland Major 2019 турнира в Париж, Франция. Тази публикация бе знак, че вътре в отбора се случва нещо. Febby беше част от отбора от септември 2018-та, като заемаше позицията на Roaming Support.

Другата промяна в състава идва от напускането на Johan "pieliedie" Åström от Hard Support позицията в отбора. Той също е част от състава на отбора от скоро. Едва през ноември 2018-та той се присъедини и оглави капитанското място в отбора, че и дори успя да го докара до участие в DreamLeague Season 11, побеждавайки в квалификациите. Отборът му, за съжаление, не завърши на почетно място в плейофите, но се представи сравнително добре в груповата фаза, завършвайки на второ място там.

Изглежда това, че класирането им за Major-а в Стокхолм, Швеция, не е повод да се задържат и да поработят повече върху синергията помежду си.

В публикация във Facebook генералния мениджър на организацията Zak "Dash" Holman казва следното:

Радвам се, че Febby и pieliedie бяха част нашия Dota 2 състав, тъй като и двамата донесоха със себе си голяма енергия и зрялост в отбора, и помогнаха за изграждането на чудесна среда отвътре, която беше изключително важна за нашата последна квалификация за Major-а в Стокхолм. И двамата определено ще ни липсват много!

Организацията им желае всичко най-хубаво и напускането им означава, че Dota 2 отборът ще участва в квалификациите за MDL Disneyland Major 2019 турнира в Париж, Франция с нови двама играчи. Кои ще бъдат те обаче? Все още не е ясно.

Засега състава на отбора остава следния:

Lai "Ahjit" Jay Son
Kam "Moon" Boon Seng
Damien "kpii" Chok

 

Източник: Mineski

Няма коментари

Напиши коментар