Пуснати са Promise of Eminent Revival и TI8 Collector’s Cache II
Dota 2

Пуснати са Promise of Eminent Revival и TI8 Collector’s Cache II

В рамките само на три дни Valve пуснаха още два пакета с предмети - Promise of Eminent Revival и The International 2018 Collector's Cache II.

Promise of Eminent Revival

Пакетът включва следните предмети:

 1. Cauldron of Xahryx of Eminent Revival за Lone Druid от The International 2013
 2. Leviathan Whale Blade of Eminent Revival за Kunkka от The International 2013
 3. The Lightning Orchid of Eminent Revival за Storm Spirit от The International 2014
 4. Fin King's Charm of Eminent Revival за Lion от The International 2014
 5. Tormented Staff of Eminent Revival за Leshrac от The International 2015

Предметите разполагат и с втори стил, който им придава по-блестящ външен вид и се отключва чрез изпълнение на точно определено нещо, което при всеки предмет е различно според героя, за който е направен.

Както можете да забележите от изображението по-горе, базовият стил на всеки един от предметите е зеленикав, а това е тематичният за тазгодишния The International цвят. Пакетът може да получите при достигане на ниво 615 в Battle Pass-а, като отваряйки го получавате всички предмети в него наведнъж, които обаче няма да можете нито да търгувате, нито да продадете, нито дори да ги подарите на приятел - остават за вас завинаги и са с колекционерска стойност.

Но колко хора могат реално да си позволят да вдигнат своя Battle Pass до ниво 615? С елементарна сметка стигаме до извода, че това удоволствие би се равнявало на около 204 евро (408 лева), ако решим директно от 0 да достигнем 615. Разбира се, в реални обстоятелства би ни излязло много по-евтино, ако играем редовно и изпълняваме постиженията, които ни носят допълнително Battle Pass точки и чрез които вдигаме нива, така че с много труд бихме могли и без да даваме половин заплата да се сдобием с този пакет.

The International 2018 Collector's Cache II

Нека обаче оставим скъпите неща за колекционерите и да обърнем внимание на втория пакет с предмети - The International 2018 Collector's Cache II, който би ни струвал драстично по-малко пари. За разлика от миналия, с този обаче не можем да се сдобием чрез играене - той се купува.

Както е изобразено на изображението отгоре, в горния ляв ъгъл е показано, че ако закупим един пакет, ще получим 2000 Battle Pass точки (това са 2 нива), ако закупим 6 пакета - 4000 Battle Pass точки (съответно 4 нива) или 11 пакета - 15000 Battle Pass точки (15 нива). Цената за един сандък е лев и шейсет колкото струва едно билетче за градския в София, но в случая не в левове, а в евро, което ще рече 3 лева. Добра заигравка от Valve, нали? Kappa

Ако решим да си вземем 11 пакета, за да получим първите 11 предмета със сигурност, то ще ни струва едва 17,60 евро. Сравнително по-евтино от предния пакет, нали? А сега нека видим какво точно съдържа и да преценим дали си струва парите.

 1. Pitmouse Fraternity за Meepo
 2. Fires of the Volcanic Guard за Ember Spirit
 3. Third Awakening за Dragon Knight
 4. Shackles of the Enduring Conscript за Axe
 5. Shimmer of the Anointed за Nyx Assassin
 6. Cruelties of the Spiral Bore за Magnus
 7. Loaded Prospects за Brewmaster
 8. Ire of Molten Rebirth за Phoenix
 9. Pattern of the Silken Queen за Broodmother
 10. Dread Ascendance за Doom
 11. The Rat King за Chen
 12. Raiments of the Obsidian Forge за Underlord (отбелязан като Rare предмет)
 13. Legends of Darkheart Pursuit за Night Stalker (отбелязан като Very Rare предмет)
 14. Twisted Maelstrom за Enigma (отбелязан като Ultra Rare предмет)

В заключение мога да кажа, че каквото и решение да предприемете за сдобиване с някой от тези два пакета, всяка стотинка, която решите да дадете, отива директно към наградния фонд на The International 2018 и в джоба на Valve. Ако трябва да говорим отново за статистики, то можем да кажем, че засега Collector's Cache II избива рибата, вдигайки наградния фонд на турнира с цял един милион в първите 24 часа от пускането си. Доста впечатляващо постижение отново, а ние все още чакаме Immortal Treasure III да бъде пуснат, така че шанса ни да се докоснем до миналогодишния награден фонд се увеличи драстично само за едно денонощие.

Оставям две клипчета, за да изплакнете очите, ако не успеете да се сдобиете с тези предмети.

 

Източник на изображения: Dota 2

2 Коментара

Напиши коментар
 • Pecata11
  Pecata11
  Kappa
 • Viktor
  Viktor
  Благодаря за видеата. Наистина успяха да ми просълзят очите само от мисълта, че няма да имам късмета да ми се паднат точно тези айтеми. За другия трежър няма какво да говорим xD. С моите 29 левела няма изгледи в този живот да стигна 615.
показване на 2 от 2 Коментара