Steam.tv - еволюцията на Steam Broadcasting
Dota 2

Steam.tv - еволюцията на Steam Broadcasting

Нова услуга на Steam, изнесена в изцяло страничен уебсайт, предоставя на своите потребители възможност да гледат The International 8 на живо с няколко допълнителни възможности.

Заедно с провеждането на основното събитие на The International 8, Valve направиха голям ъпдейт на своята услуга Steam Broadcasting, осигурявайки по-удобен начин хората да гледат турнира.

Интегрирайки Steamworks поддръжка в услугата, това помага плейъра да съдържа маркери, чрез които зрителят ще може да разбере от коя до коя минута се е провела конкретна игра или фаза от нея. Това също показва drafting фаза, first blood, отборни битки и т.н.

Подобрението на услугата включва и DVR функционалност, която позволява зрителя да превърта напред и назад видеото.

Друга нова придобивка към услугата е и свързаността ѝ със Steam общността, така че отваряйки steam.tv, вие ще видите своя списък с приятели от ляво и плейъра с чата на The International от дясно, позволявайки ви по този начин да се събирате с приятели и да гледате заедно турнира. По този начин чата ще е достъпен само за вас и няма да виждате съобщенията на други потребители.

В бъдещето Valve планират SteamTV услугата им да има поддръжка и за други игри, които са базирани на Steamworks, така че там можем да очакваме стриймовете и други големи еспорт заглавия.

Довечера от 20:00 часа ще може да гледате The International 8 от http://steam.tv/dota2.

Няма коментари

Напиши коментар