SVG, UNiVeRsE и Resolut1on напускат Forward Gaming
Dota 2

SVG, UNiVeRsE и Resolut1on напускат Forward Gaming

Главният изпълнителен директор на Forward Gaming обяви големи промени в състава на Dota 2 отбора им.

Във видеоклип, публикуван вчера в YouTube, David Dashtoyan казва, че настоящият състезателен сезон е изпълнен с доста изпитания за Dota 2 отбора му и въпреки някои незадоволителни резултати в предишните турнири, всички в отбора са вярвали в състава. Обаче след поредното незадоволително завършване - това на DreamLeague Season 11 -  вече се вижда, че има нужда от някаква промяна.

Промените са резки и носят със себе си доста лоши новини за някои Dota 2 фенове.

Капитанът на отбора Avery "SVG" Silverman взе решение да се оттегли от професионалната Dota 2 сцена. До момента, в който той се присъедини към Forward Gaming, е бил на позиция треньор в Evil Geniuses два пъти. Част от по-значимите отбори, в които е играл, са Team NP и VGJ.Storm.

Другата шокираща новина за северноамериканската сцена идва от Saahil "UNiVeRsE" Arora, който взе решение също да се оттегли от играта, но за разлика от SVG, неговата почивка няма да бъде постоянна, но пък ще е за неопределен период от време. Във видеото David Dashtoyan не споменава защо и за колко време UNiVeRsE ще бъде далеч от нас, но в някакъв момент той отново ще се завърне.

Третата шокираща новина идва от решението на Roman "Resolut1on" Fominok да се оттегли от активния състав на отбора, за да си вземе почивка поне до края на MDL Disneyland Major турнира в Париж, Франция. Във видеото се споменава, че е много вероятно той да се завърне за EPICENTER Major-а в Москва, Русия по-късно в DPC сезона.

Поради тези тежки загуби за Dota 2 състава на Forward Gaming, Carry позицията ще бъде заета от Yawar "YawaR" Hassan, а организацията приветства трима нови играчи.

Quinn "CCnC" Callahan ще бъде първият нов играч, който ще заеме позицията на Midlaner в отбора. Вторият нов играч ще бъде Jingjun "Sneyking" Wu, който ще играе като Offlaner, а на Support позицията ще влезе Kartik "Kitrak" Rathi - сравнително ново лице на състезателната Dota 2 сцена. Играч, който в продължение на две години се е опитвал да пробие през северноамериканския регион и е играл за отбори като Animal Planet и Wind and Rain.

Тези три нови попълнения във Forward Gaming ще бъдат засега в пробен период преди да бъдат причислени официално към състава на отбора, което означава, че финалният състав ще бъде ясен едва след MDL Disneyland Major турнира в Париж, както казва и David Dashtoyan.

 

Източник: VPEsports

Няма коментари

Напиши коментар