Team Secret са готови на всичко за победа
Dota 2

Team Secret са готови на всичко за победа

The International наближава. Най-добрите отбори по Dota 2 от цял свят ще се борят за шанса си да бъдат запомнени завинаги като най-великите за всички времена. Всеки отбор и играч носят със себе си уникална история, която да се препредава напред във времето.

Победа с всички възможни средства. Нещо, към което не всички атлети се стремят, но има някои желаещи да поемат рисковете и да направят жертвите, за да го постигнат. Един от отборите, които живеят с тази нагласа, е Team Secret.

Първоначално създаден от група играчи след The International 4, правилата на организацията бяха прости - без закони, без шефове и стремеж към победи. Пет висококвалифицирани и силно търсени играчи напускат своите безопасни и финансово стабилни организации, за да изградят в собствен отбор и така да играят само с онези, които смятат за най-добрите в света. Вратата на Team Secret винаги е била отворена за онези, които искат да оставят живота зад гърба си, за да спечелят, и в миналото много играчи са преминали през отбора.

Някои се поколебаха, други процъфтяха, но историята винаги е била една и съща - или печелиш или изчезваш, а Team Secret винаги знаят как да спечелят. В един типичен Dota 2 отбор ресурсите в играта се разпределят измежду най-силните играчи по позиция в отбора, като на Support-ите биват оставяни огризките, но в Team Secret работят на друг принцип. Всеки един играч в отбора има способността да бъде този, който ще го отведе до победата. Когато играеш срещу Secret, не фокусираш силите си към един определен играч, защото в Secret всеки един може да бъде звездата. Дори и техните Support-и в миналого са били тежки.

Стилът на игра на Team Secret е труден за предсказване, лесно се подценява и е опустошителен, когато играеш срещу него. Фактът, че всеки един от техните играчи може да бъде звездата на мача, е това, което ги отличава от всички останали отбори.


Puppey


Снимка от EPICENTER XL

Капитанът на Team Secret е Puppey. Той също така е и единственият останал в отбора основател.

Победител в първото издание на TI преди седем години, Puppey е един от най-големите умове в Dota 2, способен да се движи с времето. Набитото око на Puppey за откриване на таланти гарантира, че Team Secret винаги ще бъде свеж отбор, разпознавайки диамантите и полирайки уменията им, за да им позволи да се състезават на най-високо ниво в играта.

Един от най-великите капитани в историята на Dota 2, Puppey може да е един от ветераните на сцената, но винаги е имал силна карта в ръката.

­

Ace


Снимка от EPICENTER XL

Разбира се, сега е време да си поговорим и за Ace - най-новото попълнение в редиците на Team Secret. Неговата кариера до този момент е била по-скоро незначителна, но под крилото на Puppey, Ace се превърна в страховит състезател.

Свръх силата на Ace е невероятният му талант да печели игри, които изглеждат невъзможни за спечелване, било то чрез превъзходни изпълнения в битки или чрез split pushing (термин, означаващ ситуация, в която играчът извършва интензивно офанзивна дейност на повече от една линия) и атакуване на постройки с Lone Druid.

Ace е вече един от най-добрите в Европа и неговото хладнокръвие в поразяването на опонентите позволява на Secret да печелят мачове, които изглеждат загубени за тях.

­

MidOne


Снимка от EPICENTER XL

Лесно е да си спомним кой е Middle играчът на Secret, защото буквално името му произлиза от тази позиция и това е MidOne.

Името му произтича от способността му да си урежда споровете с други играчи в индивидуални битки с тях (1v1). Тези непрекъснати дуели за чест го превръщат в един от най-добрите играчи в Югоизточна Азия. Славата му нараства, когато списъкът с победени съперници започва да се увеличава.

Неговата състезателна кариера започва във Fnatic през 2016 г., но отборът не успява да се напасне с него и осем месеца по-късно се мести в Team Secret, отговаряйки на повикване от Puppey, за да се превърне в играч от световна класа, за което той винаги е мечтал.

­

YapzOr


Снимка от EPICENTER XL

Support ролята обикновено се играе, за да помага на другите играчи от отбора да печелят своите линии, но YapzOr в Team Secret винаги е играчът, който открива и закрива шоуто. YapzOr може да е нов, но той е феномен на професионалната сцена и Secret са готови да му отстъпят всички ресурси, от които той се нуждае, за да заблести. Известен с невероятните си Rubick, Zeus и Earthshaker отигравания, YapzOr е пионер в агресията. Той е Support играч с невъобразимо голямо въздействие в играта и всеки друг Support играч му завижда за това.

YapzOr не имитира, той създава. В никой друг професионален отбор няма да видите Support герой да води по злато и да достига броя убийства на YapzOr.

­

FATA


Снимка от EPICENTER XL

Последният ключов елемент от арсенала на Team Secret е FATA. Бивш Middle играч, който решава, че е крайно време да отиде на Offlane и това да се превърне в новото му кътче.

Жаден за убийства и действия, какъвто беше на Middle, FATA е също толкова безмилостен и на Offlane. Лекотата, с която той усвоява новата си позиция, е наистина страшно явление в очите на опонентите му.

Надежден и свиреп, FATA доминира на линията си и когато го прави, никой не става по-наяден от него.

­


Снимка от China Dota2 Supermajor

И това накратко е Team Secret. Микс от опитни ветерани с ослепителен нов талант. Отбор, който е готов да поеме рискове и да направи всичко, което е нужно, за да спечели.

Победа на всяка цена може да се случи тази година на The International 8.

 

Източник: превод на The International Lowdown 2018 - Team Secret видеото от SirActionSlacks

Няма коментари

Напиши коментар