TEAM TEAM остават с трима играчи
Dota 2

TEAM TEAM остават с трима играчи

Тъкмо, когато си мислиш, че от TEAM TEAM може да стане нещо, то просто не се случва.

За първи път отборът TEAM TEAM се появява на Dota 2 сцената през септември 2018-та, когато известният американски играч Michael "ixmike88" Ghannam го сформира заедно с Eric "Ryoya" Dong, Guilherme "Costabile" Costábile, Jason "Newsham" Newsham и Samuel "Sammyboy" Anderson. Играчи, които са минали през десетки отбори преди това и имат дългогодишен стаж в играта на полупрофесионалната сцена.

През февруари Ryoya решава да напусне отбора, за да се присъедини към Flying Penguins, а на негово място идва изцяло нова звезда в лицето на Nico "Gunnar" Lopez, който е играч с огромен потенциал. Месец по-късно Sammyboy също напуска и на негово място идва не кой да е, а известният канадски играч Jacky "EternaLEnVy" Mao, който преди е играл за отбори като Team Secret, Cloud9, Fnatic и compLexity Gaming.

И стигаме до момент, в който двама играчи биват изгонени от състава на отбора. Това са младата звезда Gunnar и Newsham.

Това е и вторият път, в който Gunnar бива гонен от отбор, в който EternaLEnVy играе, но това не означава, че EE не го харесва. Дори по случая EE публикува в Twitter, отричайки някакви лоши чувства към американеца.

Но какво довежда до това решение от страна на EternaLEnVy? Лошото представяне на отбора в ESL One Mumbai 2019, който тъкмо приключи и излъчи своя победител в лицето на Keen Gaming.

След като от ESL се сблъскаха с малко проблеми с участниците на техния ESL One турнир в Мумбай, Индия, се наложи да потърсят един отбор, който да замести класиралият се J.Storm в северноамериканската квалификация, за да заформят общо 8 отбора, спадайки от 12, тъй като още четири отбора решиха да се откажат от участието си в полза на това да играят в други турнири. Този един отбор, който дойде на мястото на J.Storm, беше именно TEAM TEAM.

Отборът показа добра игра в груповата фаза. Успя да завърши участието си там с първо място и без нито една загубена игра, побеждавайки Natus Vincere и TNC Predator, но когато навлезе в плейофите, нещата рязко се промениха. Там TEAM TEAM загуби още първия си мач срещу Mineski, а после падайки в Lower Bracket-а, TNC Predator се реваншираха и ги изкараха извън турнира.

TEAM TEAM е отбор, който е вече класиран за предстоящия Major в Париж - MDL Disneyland Paris Major 2019, който предстои да започне след около две седмици, а отборът вече е без две ключови позиции в състава си.

MDL Disneyland Paris Major 2019 ще бъде четвъртият от общо пет Major турнира от DPC сезон 2018-2019. Събитието ще се състои от 4-ти до 12-ти май. В тази статия може да научите кои отбори ще участват.

Текущ състав на TEAM TEAM

  1. Jacky "EternaLEnVy" Mao
  2. Braxton "Brax" Paulson
  3. Michael "ixmike88" Ghannam

Няма коментари

Напиши коментар