Темата за The International 2019 е известна
Dota 2

Темата за The International 2019 е известна

Остават още около пет месеца до най-голямото събитие в света на Dota 2 - The International 9 от Valve.

В официално съобщение от Valve в Steam Workshop публикация се казва, че темата на The International 2019 ще бъде фокусирана върху древни руини в джунглата.

Заедно с тази информация, Valve приканват всички създатели на скинове да публикуват своите предложения за нови скинове на герои в играта, влизайки в темата на събитието. Valve също така ще вземе под внимание и предложенията, които не са строго свързани с темата за тази година.

В публикацията се казва:

Като малка промяна тази година, моля, имайте предвид, че ще бъдем много щастливи, ако видим предложения, които ни позволяват да пренесем въображението си в мистерията на джунглата. Разбира се, художниците не трябва да се чувстват принудени да работят само в рамките на темата от тазгодишното събитие. Ние сме заинтересовани да открием проекти с високо качество, дори те да не са пряко свързани с темата.

В допълнение на предметите за героите, също така Valve ще приемат предложения и за куриери, терен и всичко, което е достъпно за персонализиране в играта и извън нея - дори тематичен мърчъндайз за TI9.

Нашите търговски партньори също са готови да създадат нови дизайни за тазгодишното събитие. Ако имате концепция, която смятате, че ще се хареса от феновете, пуснете я в Steam Workshop с етикет "Merchandise".

Крайният срок за предаване на предложения за Collector's Cache 2019 е 12-ти май (неделя). Както през всички предишни години, Valve съветват художниците да избягват използването на концепции, които включват човешки черепи и кръв.

От всичко написано досега, разбираме, че дизайните за тази година ще бъдат основно в зелен цвят. Поглеждайки към цветовете на всички издания до този момент, то ако логиката ни е правилна, това ще бъде втората поред с един и същи цвят, като досега Valve не са повтаряли един цвят в две поредни издания.

  • The International 1 - червен
  • The International 2 - син
  • The International 3 - зелен
  • The International 4 - розов
  • The International 5 - златист
  • The International 6 - червен
  • The International 7 - син
  • The International 8 - зелен
  • The International 9 - зелен

Предвид, че събитието ще се намира в Китай, е малко странно, че Valve са избрали тази година цвета да бъде зелен вместо червен, розов или дори жълт или златист. Зеленият цвят на миналогодишното издание идваше от концепцията за морски водорасли, а по време на събитието Valve обявиха два нови героя, които пък нямаха нищо общо с темата - Grimstroke и Mars, който беше пуснат наскоро (подробности тук).

Източник: Steam

Няма коментари

Напиши коментар