The International BATTLE PASS
Dota 2

The International BATTLE PASS

International Battle Pass е най-после тук, предлагайки не само дългоочакваното разнообразие в Dota II геймплея, но и множество награди и събития за играчите.

The Undrehollow  – a multi-team dungeon clash     

Започваме с най-често присъстващия персонаж в Дота 2, а именно – Рошан. В този International Battle pass босът получава първото си собствено събитие. Притежателите на Battle Pass са поканени да участват в търсенето на един от най-редките артефакти в играта – сиренето на Рошан. В отбор от 3-ма, вие ще се борите в лабиринти, пълни с чудовища, препятствия и разбира се противникови отбори, за да намерите най-рядкото и ценно сирене. Умението ви да събирате опит и злато ще бъде клювова част от надделяването над вашите опоненти. Но не трябва да се бавите – Рошан познава идеално своята пещера и ще ви намери.. Скоро няма да има къде да се скриете!

 

Нещо ново в геймплея?

 

Cavern Crawl – подобно на мисиите от миналите Battle Pass и тази година играчите ще имат възможност да получават допълнителни придобивки от обикновени игри. Побеждавайте с любимите си герои, получавайте не само слава и ексклузивни козметични предмети, но и бонус батъл точки и шанс за уникалния Jade Baby Roshan куриер. Всяка стъпка от Дотата ви води към козметични богатства.

Мод на мутациите! – Магията на Ancient е полудяла и законите на природата са под въпрос.. Запишете се за най-новия Дота 2 режим и се насладете на непрестанни ежедневни мутации – от глобален Rupture до умението да съживявате съотборници, с различни подобрения ден след ден вие ще бъдете постоянно нащрек в опитите си да бутнете противниковия Ancient и да спрете веднъж завинаги лудницата от мутации.

Спрейове! – За любителите на CS:Go, Valve ви предоставя възможността да разсмеете съотборниците си или да разгневите противниците си с опцията да поставите спрей на Дота 2 картата.

Заглушени сте? – Няма проблеми, просто изрисувайте земята и покажете на всички как се чувствате, в допълнение с пингове и chat-wheel.

Нещо важно за ММР любителите – Valve дава възможност на отбори от 5 човека да се изправят срещу съперници на по-високо ниво с шанс за внезапен ММР бууст. Прогресирайки в Батъл паса, вие ще печелите токени за отборно предизвикатество. Те могат да се използват за предизвикване на отбори от 5 човека с ММР, по-висок от вашия. При победа в такова предизвикателсвто, целият ви отбор ще печели огромно количество ММР и Battle Pass точки.

Доскучало ви е да гледате едни и същи крийпове? Valve дава възможност да променяте игзледа им. Подобно на ward-ове и скинове, вече ще можете да сменяте и изгледа на крийповете, така че да се вписват във всеки един терен.

Случвало ли ви се е някой път така да ви надиграят, че чак да искате да стистене ръката на противника? Ами някой съотборник да е правил толкова добри отигравания, че да е печелил сам играта? С новата система за даряване, Valve ви дава шанс да поздравявате играчи от двата отбора по време на игра с максимум от 3 дарения на игра и 10 на седмица. Даренията първоначално награжват с 25 Battle точки, но с прогресирането в Battle Passa могат да стигнат до 200. Разбира се те не идват от вашия джоб, така че няма нужда да се стискате!

   

Важна опция в геймплея, която феновете на Лига веднага ще разпознаят, е мачмейкинг базиран на позиция. Изберете желаната от вас позиция преди търсене на игра и системата ще организира отбор по ваш избор. По този начин няма да се налага да играете роля извън вашата комфортна зона и ще можете да максимизирате вашия потенциал. Опцията засега принадлежи само на притежателите на Battle Pass, което навежда на мисълта, че това все още е експериментална фаза. Можем да се надяваме, че ако функцията пожъне успех, както направи за лигата, Valve ще решат да я оставят за постоянно.

Искате да тествате силата си в прогнозирането? Всички притежатели на Battle Pass ще могат да ползват уеб браузър или мобилно устройство,  за да предскажат про мачовете, имайки възможност да спечелят допълнителни Battle точки. Можете да започнете да правите своите предсказания с MDL Changsha Major.

Любим отбор

Тази година към наградите за събиране на цял комплект от Фентъзи плейър карти, на който и да е отбор, са добавени Отборни спрейове. Също така можете да попълните липсите си, като имате възможност да си закупите специфична карта с дъст. Покажете пристрастността си с Телепорт ефекти, профилни картинки и Effigy флагове. Събирайки цяла колекция от сребърни или златни карти имате възможността за специални подобрения.

Всяка година Дота 2 comunity-то успява да събере най-големия награден фонд в историята на електронните-спортовете. Ако тази година наградния фонд надмине миналогодишния – 24,787,916$, всеки, който притежава Батъл пас ще получи 10 000 батъл точки бонус. Ако пък наградния фонд надмине 30 милиона долара получавате още 10 000 батъл точки.

Други любими неща, които получавате :

 • Залагания с чипове – всяка седмица ще получавате чипове, които можете да залагате при началото на играта. Победите ли, се сдобивате с допълнителни Battle точки. Броят на чиповете се увеличава с вдигането на нивото на Battle Pass.
 •  И тази година притежателите на Battle Pass ще имат възможност да изберат следващия герой, който желаят да получи Аркана.
 • Рециклиране на имортъли – имате дублиращи се имортъли и нямате на кого да ги подарите? Имате възможността да ги рециклирате и да получите допълнителни Battle точки за тях.
 • QUEUE TRIVIA – впуснете се в надпреварата за верни отговори! Дали ще се допитате до приятели или ще го откриете сами, всеки верен отговор, на който повечето хора са сгрешили, ви носи бонус точки и постижения.
 • RYLAI’S BATTLE BLESSING – завъртете колелото на късмета, за да получите някоя от наградите на него.
 • THE INTERNATIONAL COMPENDIUM – всеки притежател на Battle Pass получава и своя дигитален компендиум, в който може да следи всичко свързано с най-големия турнир по електронни-спортове и да направи своите предсказания.

На всеки 100 нива (до 1000) ще получавате по 5000 Battle точки и 5000 Кристала(Shards).

Дългоочакваните имортъл ковчежета!

 • Immortal I

  Emerald Conquest – козметичен предмет за Underlord, който променя анимацията и картинката на Pit of malice

  (weapon slot) 

Mournful Reverie – козметичен предмет за Vengeful spirit, който променя анимацията и картинката на Magic missile

(shoulder slot)

Span of sorrow –  козметичен предмет за Terrorblade, който променя анимацията и картинката на Sunder

(back slot)

Shatterblast Core – козметичен предмет за Ancient Apparition, който променя анимацията и картинката на Ice vortex

(shoulder slot)

Edict of Shadows –  козметичен предмет за Rikki, който променя анимацията и картинката на Smoke screen

(head slot)

Savage Mattle –  козметичен предмет за Spirit breaker, който променя анимацията и картинката на Greater bash

(weapon slot)

С всеки отворен трежър шансът да получите една от четирите бонус награди се увеличава! А наградите са следните:

Рядък Glare of the Tyrant – козметичен предмет за Lich, който променя анимацията и картинката на Chain forst

(arms slot)

Много рядък Golden Edict of Shadows

 

Изключително рядко Condicil of the Veiled Ones – козметичен предмет за Phantom Assassin, който променя анимацията и картинката на Stifling dagger

(head slot)

Даже не се и надявайте да падне – Emblem of the Crystal Echelon – ефект, който може да се ползва от всички герои.

 

 • Immortal II
 • Immortal III
 • Trust of the benefactor – който включва един от трите имортъл богатства плюс неземно редкия сандък, който от своя страна съдържа следните предмети :

Trust of the benefactor се дава на всеки 50 качени нива, като започва от 83 ниво нагоре. Всички редки имортъли ще можете да ги продавате или купувате веднага щом паднат/се появят в магазина, а за всички останали ще трябва да изчакате до 2019, ако искате да ги продадете или да се сдобиете с тях. Вместо да ги продавате можете да ги подарите веднъж на някого или да ги рециклирате.

Ще можете да получите новия Meepo Announcer пакет, който включва и Killing spree announcer, на 75 ниво, веднага щом излезе.

Някои моменти не могат да се опишат с текст или картина, но звукът определено може да ги докара. Тази година Valve вкара второ чат колело, включващо пет нови кастър пакета и допълнителни звукови джаджи от миналогодишните, с които да можете да опишете точно каквото ви трябва.

И тази година има избран герой, който получава престижен предмет – Lion със своя HELL-SPAR ANATHEMA, който променя анимацията на Finger of Death и има бонус ефект за отключване. За да го получите трябва да стигнете до 255 ниво. Предметът няма да просъществува в маркета и няма да имате възможност да го закупите отделно.

Получавате и куриер -Eimer Hillburow, който еволюира с вдигане на нивата на Battle Pass.
Други награди са wards и музикален пакет.

Достигайки 160 ниво, отключвате терена The Emerald Abyss, който си остава завинаги с вас.

За най-смелите, вдигайки 1000 ниво получавате ексклузивен Aegis, директно от Valve по пощата. За тези, които се чувстват много повече от смели – достигайки до 2000 ниво, получавате бебе Рошан фигурка.

 

Източник: Strategyinrush

Няма коментари

Напиши коментар