Treasure of the Carmine Cascade и ъпдейт на сандъците в Dota 2
Dota 2

Treasure of the Carmine Cascade и ъпдейт на сандъците в Dota 2

В снощния ъпдейт на Dota 2, Valve добавиха нов сандък с името Treasure of the Carmine Cascade, който съдържа пакет с предмети 

Пакетът с предмети за Earthshaker е отбелязан като Rare тип, този за Dark Willow е Very Rare, докато този за Nature's Prophet е Extremely Rare. В Dota 2 това са индикатори, които показват колко трудно могат да бъдат получени конкретните предмети.

Нова добавка към отварянето на сандъци в играта показва нагледно какъв е шансът за получаването им. Ето и как изглежда това в играта.

Нагледно е изобразено още най-отгоре, че шансът за получаване на предмет от тип Rare е едно на 2 000 при отваряне само на един сандък. При отваряне на повече сандъци, шансът се увеличава, като например при 7 отворени сандъка, шансът за Rare предмет е едно на 23. Вероятността за получаване на Very Rare при един отворен сандък е едно на 10 000, докато при Extremely Rare - едно на 20 000.

Както е написано в tooltip-а на картинката отгоре, когато получим въпросния Rare / Very Rare / Extremely Rare предмет, броячът за отворени сандъци се нулира.

Освен това, друго ново нещо към ъпдейта на сандъците е, че всеки Dota Plus абонат получава шанса да рециклира получените си предмети и в замяна на тази "саможертва" ще получи 2 000 Shards, които могат да бъдат използвани за получаване на пакети с предмети по избор срещу въпросните Shards. Това важи само, ако бъдат рециклирани шест предмета.

Ето и как изглеждат предметите в сандъка:

 

Източник: Dota 2

Свързани страници

Виж всички
Dota 2
Virtus.pro спечелиха Autumn Brawl
Dota 2
The Kuala Lumpur Major и неговите спонсори
Dota 2
Team Liquid ще пропуснат DreamLeague Season 10

Няма коментари

Напиши коментар