Valve с мобилно приложение за Dota 2, част от абонамента Dota Plus
Dota 2

Valve с мобилно приложение за Dota 2, част от абонамента Dota Plus

Приложението може да бъде свалено на устройствата, ползващи Android и iOS, но е достъпно само за абонати на Dota Plus услугата в Dota 2.

Мобилното приложение съдържа множество функционалности, с които можем да проследяваме всеки турнир, част от турнирния цикъл на играта, наречен Dota Pro Circuit (DPC). Това включва график на турнир, информация за него, резултати от мачовете, схеми, групи и състави на отбори.

На мачовете можете да залагате Shards и ако познаете, ще получите малко повече обратно на броя Shards, които сте заложили вече.

Освен информацията, която всеки турнир генерира, всеки отбор има свой собствен профил, където можем да разгледаме историята му - какъв е състава, кои играчи са били в отбора преди, колко DPC точки е спечелил и на какви места е завършвал в DPC турнирите през сезона.

Играчите също имат свои профили, където можем да видим кратка информация за тях, като имена, държава и роля, както и най-добрите им завършвания в DPC турнирите, в кой отбор играят сега и сумата, която са спечелили от участието си в DPC турнирите през сезона.

Разбира се, в приложението има и списък с изминалите, настоящите и предстоящите турнири от DPC сезона, а отделно има и възможност за играене във Fantasy лига за всеки настоящ турнир. От там също получавате Shards, за да можете да продължите залагането си в мачове.

 

Няма коментари

Напиши коментар