Vici Gaming с категорична победа на StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor
Dota 2

Vici Gaming с категорична победа на StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor

След тридневна игра, Vici Gaming успяха да грабнат титлата на провелия се Dota 2 Minor турнир в Киев, Украйна.

След като загубиха само една игра в груповата фаза, Vici Gaming продължиха своето впечатляващо пътешествие в третия Dota 2 Minor от DPC сезона.

Отборът на Vici Gaming бе определен от публиката за аутсайдер в своята група, където бяха още отборите на Gambit Esports, Demolition Boys (бившите Team Odd) и BOOM ID, но със своята синергия и добра игра се превърнаха в претендент за спечелването на титлата на събитието.

В другата група пък бяха поставени отборите на OG, които бяха считани за фаворити, Flying Penguins, Old but Gold и Royal Never Give Up, но OG не успяха да преминат дори груповата фаза, за да отидат в плейофите и да се борят за първото място.

До плейофите стигнаха Flying Penguins и Old but Gold от група А и Vici Gaming и Gambit Esports от група B, от където до финал стигнаха двата отбора от група B.

Gambit Esports започнаха участието си в турнира с резервен играч в лицето на украинеца Rostislav "fn" Lozovoi, който замести руснака Andrey "Afoninje" Afonin. Въпреки непълния състав, Gambit загубиха само една серия в груповата фаза и то точно от Vici Gaming.


Игра 1

Vici Gaming започнаха изключително убедително своята първа игра от Best of 5 серията в гранд финалите на турнира, успявайки да заключат играта в тяхна полза в рамките на 25 минути. Руският състав на Gambit Esports не успя да направи повече от 3 убийства за цялата игра, което не изглеждаше като така желаното отмъщение за загубата им от Vici в груповата фаза.


Игра 2

Във втората игра нищо не успя да се промени. Vici Gaming пометоха състава на Gambit в рамките на още 25 минути, като и в двете игри видяхме как Zhang "Paparazi" Chengjun със своя Phantom Assassin е просто неудържим и едва ли не безсмъртен. Gambit не успяха да му се противопоставят.


Игра 3

Gambit се надяваха да се съвземат и да се върнат в третата игра, за да запазят шанса си за първото място, но Vici бяха повече от готови на всичко за победата. Китайският състав взе пълен контрол върху картата, намирайки убийства и възпрепятствайки опонента си от направата на такива поне до 25-та минута в играта, когато Gambit най-накрая успяха да направят една перфектна отборна битка.

Въпреки добрата битка за Gambit, то Vici не им позволиха подобно нещо да се повтори и заключиха мача с резултат от 3 на 0 игри в своя полза.


Класиране

1. Vici Gaming - 125 хиляди долара и 120 DPC точки
2. Gambit Esports - 70 хиляди долара и 100 DPC точки
3-4. Old but Gold и Flying Penguins - 30 хиляди долара и 80 DPC точки
5-6. OG и Demolition Boys - 15 хиляди долара и 40 DPC точки
7-8. Royal Never Give Up и BOOM ID - 7 500 долара и 20 DPC точки

Свързани страници

Виж всички
Dota 2
Обявиха MDL Disneyland Paris Major
Dota 2
Нов герой в Dota 2 - Mars
Dota 2
Team Secret с победа в ESL One Katowice 2019
Dota 2
Team Liquid спечели MDL Macau 2019

Няма коментари

Напиши коментар