Virtus.pro спечелиха Autumn Brawl
Dota 2

Virtus.pro спечелиха Autumn Brawl

След впечатляващ пробег завършиха с победа над отбора NoPangolier.

Въпреки резултатите, които говореха за господстващо представяне, шампионите на Autumn Brawl, Virtus.pro, срещнаха трудности да затворят мача със своите опоненти от NoPangolier. Наскоро създаденият отбор NoPangolier почти изтласка Virtus.pro до ръба както в първата, така и във втората игра, преди мачът да се озове в трета и оказала се последна игра в серията от пет (Bo5).

Virtus.pro - отбор, който известно време е бил начело на професионалната Dota 2 сцена, организира завръщането си, печелейки първата игра, която продължи 70 минути. Втората игра беше малко по-кратка - в 50-минутния диапазон - и изглежда нямаше ясен лидер, докато VP не направиха впечатляващ лейт пуш, за да вземат и нея.

Roman "RAMZES666" Kushnarev и Vladimir "No[o]ne" Minenko играха много добре в поредицата от игри, но най-забележително се представиха в решаващата втора игра, повеждайки с 2:0.

В третата игра изглеждаше, че продължителността на игрите и липсата на успех вече тежаха на NoPangolier, докато Virtus.pro даваха всичко от себе си и в рамките на 20 минути приключиха играта в тяхна полза, завършвайки мача с 3:0 резултат.

За NoPangolier пътят до финалите беше също оспорван, преминавайки през ESPADA (2:0), Gambit Esports (2:0) и Natus Vincere (2:1).

В този турнир имаше и българско участие в лицето на Madjor Atendari, както и отбор WU TANG с Ивайло "Mastermind" Петков, които завършиха с 0-2 резултат още в груповата фаза и не можаха да продължат напред към плейофите.


Класиране на отборите:

  1. Virtus.pro - $50,000 награда
  2. NoPangolier - $15,000 награда
  3. Natus Vincere - $4,500 награда
  4. Ninjas in Pyjamas - $4,500 награда
  5. Gambit Esports - $1,500 награда
  6. Team Secret - $1,500 награда
  7. Team Spirit - $1,500 награда
  8. Winstrike Team - $1,500 награда

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
Fnatic подписаха с Brollan
Dota 2
The Kuala Lumpur Major и неговите спонсори

Няма коментари

Напиши коментар