WePlay обяви зимен турнир със 100 хиляди долара награден фонд
Dota 2

WePlay обяви зимен турнир със 100 хиляди долара награден фонд

WePlay ни спасява от Dota 2 глад по време на зимните празници с турнир, който ще се състои между 27 декември и 5 януари.

Освен невероятния награден фонд от 100 хиляди долара, който е значително по-висок от всяко събитие само с онлайн част, WePlay Winter Madness ще включва 14 отбора, групова фаза, която ще се проведе тази година, както и плейофна фаза, насрочена за първата седмица на януари 2019-та.

Квалификации за това събитие няма, тъй като всичките 14 отбора са вече предварително подбрани от организаторите. Десет от тях ще започнат своето приключение още тази година в групата фаза на турнира, а останалите четири ще получат покана направо за плейофната част. Интересното в случая е, че целия турнир ще се проведе изцяло онлайн - няма да има LAN част.

Ако WePlay изберат да поканят отбори от различни региони, то те биха срещнали трудности с пинга, понеже събитието е изцяло онлайн. Forward Gaming например, които играят в американските сървъри, са един от трите отбора, разкрити при обявяването на турнира. Ninjas in Pyjamas и Alliance са другите два, изброени в официалното изявление.

Формат на WePlay Winter Madness:

Групова фаза: от 27 до 30 декември

  • 2 групи по 5 отбора;
  • Round Robin, Bo1 мачове;
  • топ 4-те отбора от всяка група продължават напред.

Плейофна фаза: от 2 до 5 януари

  • 8 отбора от груповата фаза;
  • 4 поканени;
  • Bo3 мачове и Bo5 финал.

Разпределение на наградния фонд:

1-во място - 50,000$
2-ро място - 20,000$
3-то и 4-то място - 7,500$
5-то и 8-мо място - 2,500$

 

Източник: WePlay

Няма коментари

Напиши коментар