Winstrike Team с промени в Dota 2 състава си
Dota 2

Winstrike Team с промени в Dota 2 състава си

Dota 2 отборът премина през турбуленция, но все още се държи.

В рамките само на един месец време през Dota 2 състава на Winstrike Team преминаха и си заминаха едно количество играчи.

Първоначално през март видяхме присъединяването на Iceberg, yamich и Misha, както и напускането на треньора им Artstyle. В същото време пък новите трима играчи в състава бяха DM, MiLAN и dnz. Явно положението вътре в отбора не е имало изгледи да потръгне в положителна посока, защото именно те тримата месец по-късно напускат отбора.

Dota 2 отборът на Winstrike Team скоро време не е виждал никакъв значим успех освен класиранията от отворени квалификации към затворени квалификации в последните няколко Minor-а и Major-а от DPC сезона - The Chongqing Major 2018, The Bucharest Minor 2018, DreamLeague Season 11 и Dota PIT Minor 2019.

Най-доброто, което успяха да направят, е да завършат втори в затворените квалификации на The Bucharest Minor 2018, но дори и това не беше достатъчно, за да продължат към основното събитие, тъй като от CIS региона можеше да се класира само един единствен отбор и той беше Gambit Esports.

Новината за напускането на тримата играчи дойде от официалния сайт на организацията, където мениджърът на Dota 2 състава - Maria Gunina - остави следния коментар:

Предишният месец показа, че някои проблеми не могат да бъдат решени в кратки срокове. Трябваше да направим промяна, но тя завърши с преправяне и това ни доведе до стартова позиция - там, откъдето започнахме.

Ден по-късно станаха ясни и поредните нови трима играчи. Това са Igor "iLTW" Filatov, който е взет под наем от отбор Espada, Ilya "Lil" Ilyuk, както и Aleksander "Nofear" Churochkin, който се завръща в състава на отбора като активен играч.

Така съставът на Winstrike Team става :

Airat "Silent" Gaziev
Igor "iLTW" Filatov
Alexey "nongrata" Vasilyev
Ilya "Lil" Ilyuk
Aleksander "Nofear" Churochkin

Вероятно първият им официален мач ще бъде в квалификациите за StarLadder Ukraine Minor 2019 и EPICENTER Major 2019 чак след месец-два, така че дотогава ще трябва да се задоволим с гледането на други руски отбори в предстоящите Minor и Major турнири.

 

Източник: Winstrike Team

Няма коментари

Напиши коментар