Ясни са отборите за StarLadder Minor 2019
Dota 2

Ясни са отборите за StarLadder Minor 2019

Квалификациите за последния Minor турнир от DPC сезон 2018-2019 вече приключиха и са известни осемте отбора, които продължават към основното събитие на турнира.

Затворените квалификации на всеки регион съдържаха от 4 до 6 отбора, където от 2 до 3 бяха с директна покана, а останалите дойдоха от предварително организирани отворени квалификации. Ето и как се развиха обстоятелствата в различните региони - Европа, ОНД, Китай, Югоизточна Азия, Северна Америка и Южна Америка. Европа и Китай получиха по два слота, докато останалите региони само по един.


Европа

За този регион можеха да се класират два отбора, като те са Ninjas in Pyjamas и Alliance. Нинджите доминираха в плейофната фаза от квалификацията, побеждавайки всичките си опоненти категорично с 2 на 0 игри.

След тежка загуба от NiP в Upper Bracket финала на плейофа, Alliance отидоха в Lower Bracket-а, за да играят за оставането си в турнира. Там те победиха The Final Tribe, за да заемат второто място от европейските квалификации.


Руският регион (ОНД)

Този регион беше доста оспорван. Участие в затворените му квалификации взеха общо 6 отбора, 4 от които бяха директно поканени, а останалите 2 - класирани от отворени квалификации.

Тук видяхме Natus Vincere отново да избухват със страхотни отигравания, но за съжаление бяха сломени от състава на Winstrike Team след три игри на финала на плейофа. Така Winstrike Team зае единствения слот, който се полагаше за ОНД региона.


Северна Америка

Участие в затворените квалификации на този регион взеха общо 4 отбора, като регионът можеше да излъчи само един отбор напред към основното събитие на турнира. Този отбор се оказа Complexity Gaming, който победи beastcoast веднъж и още два пъти J.Storm, за да заеме своето място в предстоящия Minor турнир в Киев.


Южна Америка

Три отбора с организации зад гърба си и един четвърти, който ги побеждава, за да заеме единствения слот, който е отреден за този регион. Това са момчетата от Team Anvorguesa.


Китай

Този регион също разполагаше с два слота. За разлика от предните квалификации, в които EHOME участваха, то тук те успяха да грабнат едното място без да губят нито една игра. Те победиха Team Sirius в Upper Bracket финала, а след това Team Sirius победиха Keen Gaming в Lower Bracket финала, за да вземат второто място от затворената квалификация.


Югоизточна Азия

Предполагам сте минали през статията ми с предложени три отбора, които да не пропускате от квалификациите на този турнир. Там споменах отбора на Power of MYSG+AU, който не подведе очакванията ни, но не беше достатъчно подготвен срещу състава на Mineski, който успя да продължи напред към основното събитие на турнира, побеждавайки Power of MYSG+AU цели два пъти.


StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 2 ще се състои от 12 до 16 юни и ще включва награден фонд от 300 хиляди долара и 500 DPC точки, които ще бъдат разпределени на осемте отбора, които ще вземат участие в турнира в Киев, Украйна.

 

Източник: Liquipedia

Няма коментари

Напиши коментар