Започва груповата фаза на TI8
Dota 2

Започва груповата фаза на TI8

В 18:30ч. българско време днес ще започнат групите за осмото издание на най-престижния Dota 2 турнир - The International 8

В 18:30ч. българско време днес ще започнат групите за осмото издание на най-престижния Dota 2 турнир - The International 8. ТI8 ще се проведе във Ванкувър, Канада, като груповата фаза e от 15 до 18 август, а основното събитие от 20 до 25 август.  Турнирът ще можете да гледате на официалния стрийм - тук.

Ето ги и групите.

Група А обещава да бъде изключително интересна! В нея са Team Liquid и PSG.LGD, които са на второ и на трето място в DPC сезона. Ще следим с интерес групата, и желаем успех на българския представител - Иван "MinD_ContRoL" Иванов, който е част от Team Liquid.

Освен това, в група А попадат и шампионите на Dota 2 Asia Championship 2018 - Mineski. Fnatic също ще се борят за оцеляване в минното поле на група А.

Форматът на груповата фаза е Best of Two, a нашата прогноза е, че ще има доста трудни срещи и за Winstrike Team и Invictus Gaming.

Фаворитът Virtus.pro ще играе в група Б, заедно с Team Secret, Vici Gaming и Newbee. Филипинските Dota 2 фенове ще следят с интерес тази група, заради присъствието на TNC Predator. OpTic Gaming и VGJ.Storm пък ще държат американските си поддръжници в напрежение Team Serenity, които участват с уайлдкард, ще бъдат поставени в напрегната ситуация в група Б, особено като се има предвид, че те са по-неопитен отбор в мащабно събитие като това.

Независимо от резултата от групите, това, което е сигурно, е, че The International 8 ще ни донесе много динамика и качествена Dota 2 игра. Отборите ще се борят за награден фонд от над 24 милиона долара и славата да бъдеш на върха, което от своя страна ще ни гарантира изключителни преживявания и оспорвани срещи по време на TI 8.

Да не забравяме, че всеки отбор и играч носят със себе си уникална история, която да се препредава напред във времето. За да научите повече за най-колоритните TI 8 отбори (според нас) на български език, вижте статиите по-долу.

 1. Virtus.pro - към статията
 2. Team Liquid - към статията
 3. PSG.LGD - към статията
 4. Team Secret - към статията
 5. Mineski - към статията
 6. Vici Gaming - към статията
 7. Newbee - към статията
 8. VGJ.Thunder - към статията
 9. OG - към статията
 10. Evil Geniuses - към статията
 11. OpTic Gaming - към статията

Пожелаваме си един страхотен The International и нека видим кой ще излезе победител!

Няма коментари

Напиши коментар