Acer удължи партньорството си с ESL за Intel Extreme Masters
Еспорт

Acer удължи партньорството си с ESL за Intel Extreme Masters

Чрез удължаването на партньорството си Acer се превръща в ексклузивен PC партньор на Intel Extreme Masters (IEM) събитията за следващите три години.

Тайванската технологична компания ще бъде официалният глобален партньор за Intel Extreme Masters сезоните 14, 15 и 16.

Paul Brewer - старши вицепрезидент "Търговски партньорства" в ESL North America, каза следното:

Горди сме да удължим партньорството си с Acer за следващите три години и вярваме, че това е показател за дългосрочния ангажимент, който виждаме в индустрията. Acer е чудесен пример за марка от световна класа, която има своя отпечатък в електронните спортове и е станала неразделна част от IEM събитията.

С Acer, действащ като ексклузивен PC партньор на IEM, тяхната гейминг марка Predator ще бъде "напълно интегрирана във всички аспекти" на предстоящите събития, включително мониторите на Predator, които се използват на турнирите, както и лаптопите на Acer, разположени на бюрата на анализаторите.

Vincent Lin - помощник вицепрезидент "Глобален маркетинг и планиране на продукти" в Acer, каза следното:

Наред с нашата мисия за предоставяне на най-добрият в класа си гейминг хардуер, ние сме горди да обединим усилията си с ESL като хардуерен двигател за такова престижно еспорт събитие. Арсеналът на Acer от гейминг лаптопи и настолни компютри, включващи най-новите иновации, като например усъвършенствани графики и най-съвременни топлинни технологии, създават една изцяло нова сфера от гейминг преживявания за еспорт индустрията.

Други партньори на IEM цикъла на Electronic Sports League са Intel (статия тук), paysafecard (статия тук), MTN DEW AMP Game Fuel и Betway. Освен Acer, тригодишно партньорство бе подписано между ESL и Intel в края на миналата година, като инвестицията от страна на Intel за цялото това време ще възлиза на 100 милиона долара.

Intel Extreme Masters събитието, което вече стигна до 14-ти сезон, е най-дългото професионално гейминг събитие до момента. То се провежда в този момент, като последните осем отбора се борят за достигане до гранд финалите. Срещите може да гледате с коментар на български език само от HaveFun TV в Twitch.

Acer Predator за първи път си партнира с IEM през 2016-та година. За много хора IEM събитията са едни от най-добрите такива в цялата индустрия, така че Acer направиха една наистина добра сделка за следващите три години!

Няма коментари

Напиши коментар