AGO Esports в партньорство с Puma и Orbit
Еспорт

AGO Esports в партньорство с Puma и Orbit

Полската еспорт организация също "отхапа" от дяла на Puma, а след това "освежи дъха си" с дъвка Orbit.

Саркастичен съм, тъй като AGO Esports е сравнително нова и още доста непозната еспорт организация, а тя вече има зад гърба си не малки имена за партньори.

Поляците обявиха, че зад тях застава една от най-популярните германски марки за спортно облекло, а именно компанията Puma. Логото на Puma ще присъства върху екипите на отборите на AGO Esports още на 19-ти април, когато CS:GO отбора им ще започне своето участие в турнира DreamHack Open Rio de Janeiro 2019.

Kuba Szumielewicz - главен изпълнителен директор на AGO Esports, коментира партньорството с Puma:

Гордеем се, че глобална марка като Puma е избрала AGO Esports, за да навлезе на еспорт пазара в Европа. Асортиментът и технологиите, използвани в продуктите на Puma, напълно отговарят на очакванията и нуждите на нашата организация.

За Puma това не е първото парнтьорство в сферата на електронните спортове. Още през януари тази година германската компания навлезе в индустрията чрез партньорство с американската еспорт организация Cloud9. Логото им може да бъде видяно върху екипите на League of Legends отбора на Cloud9. Изглежда компанията има голям междуконтинентален интерес към тази индустрия щом в рамките на 4 месеца сключва партньорство с организации от два континента.

И за AGO Esports това не е всичко. Еспорт организацията сключи партньорство също и с марката Orbit на Wrigley Company. Според изказването на Kuba Szumielewicz ни става ясно, че играчите най-вероятно ще получават безплатни пакетчета дъвки, за да дъвчат в дните за снимки за събитията, в които ще играят, с което и реално ще промотират марката.

Kuba Szumielewicz - главен изпълнителен директор на AGO Esports, коментира партньорството с Orbit:

Доволни сме, че AGO Esports са избрани за една от трите полски организации от марката Orbit за разпространение на информираността за положителното влияние на дъвченето на дъвки върху грижите за здрави и чисти зъби сред феновете на електронните спортове.

А както е написано на публикацията отдолу (разбира се на шега), играчите от отборите ще се усмихват по-често, без значение от изхода на мачовете, които играят.

AGO Esports в момента разполага с отбори по CS:GO, Fortnite и StarCraft II. Другите им партньори са LG, CORSAIR, STS и град Ломжа в Полша.

 

Източник: AGO Esports

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
Cloud9 в партньорство с BMW
Еспорт
Cloud9 в партньорство с AT&T
Еспорт
Team Liquid в партньорство с Honda

Няма коментари

Напиши коментар