Alienware ще бъде ексклузивен хардуерен партньор на ORDER
Еспорт

Alienware ще бъде ексклузивен хардуерен партньор на ORDER

Австралийската еспорт организация ORDER обяви, че Alienware ще бъде неин ексклузивен хардуерен партньор.

Като част от сделката американският хардуерен гигант в гейминг средите ще осигури компютри и периферни устройства за играчите, които играят в отборите на ORDER, за да тренират и да се състезават. ORDER също ще споделят съдържание и ексклузивни оферти от Alienware в социалните медии през следващите месеци.

В изявление Chris Derrick - главен изпълнителен директор на ORDER, обсъди партньорството така:

Високата производителност и професионализъм са в основата на екипа на ORDER и ние сме развълнувани, че Alienware захранва нашите League of Legends и CS:GO отбори със своите мощни геймърски машини.

През октомври миналата година ORDER стартира crowdfunding кампания, която позволи на хората да закупят дял в организацията, като минималната сума, която всеки можеше да даде, беше 100 долара.

Като стимул ORDER предложи индивидуална обучителна сесия за тези инвеститори, като парите отиват за набиране на нови играчи и изграждане на треноривъчна база. Те ще получават бонуси въз основа на нивото на придобития от тях дял.

Това действие беше последвано от кампания за изразяване на интерес (EOI), която бе проведена през февруари миналата година.

Организацията в момента се състезава в дисциплините League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Rocket League и Fortnite.

Ben Jackson - генерален мениджър отдел "Потребители и малък бизнес" в Dell, каза следното:

Невероятно сме горди да продължим дългогодишната история на Alienware в подкрепа на електронните спортове и сме развълнувани да си партнираме с ORDER не само защото те са отличен екип, който постига впечатляващи резултати още през първата си година - те също имат визия за отборите и бизнеса си, с която допълват нашата собствена.

Наскоро Alienware бе обявен за глобален спонсор на еспорт сегмента на Riot Games в заглавието им League of Legends. Спонсорството обхвана събитията - LCS в Северна Америка, LEC в Европа, Mid-Season Invitational, NA vs EU Rift Rivals, All-Star Event, както и World Championship. Многогодишното партньорство се изразява в това, че Alienware ще преодставят геймърски машини и монитори на споменатите събития.

Alienware ще предостави Aurora R8 компютри и 240Hz монитори за всяко от гореспоменатите събития.

Aurora R8 машините съдържат последния технологичен напредък в себе си - процесор Intel Core i7-8700 (6-ядрен, 12-нишков, 3.20 - 4.60 GHz, 12MB кеш), видеокарта NVIDIA GeForce RTX 2070, дънна платка Intel Z370, с 16 GB RAM, 256GB SSD NVMe и 1TB HDD. Мониторите пък са Alienware 25 Gaming Monitor: AW2518H, които са с 240 херца честота на опресняване и 1 милисекунда време за реакция, поддържат NVIDIA G-Sync технологията и са 25 инча.

Повече за това може да прочетете в тази статия.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар