Bombers обяви New Era за свой официален партньор за облекло
Еспорт

Bombers обяви New Era за свой официален партньор за облекло

Bombers е еспорт отборът на австралийския футболен клуб Essendon.

Марката на облекло New Era ще предостави шапки, екипи и дрехи за пътуване, които отборът да носи през сезон 2019 на Oceanic Pro League (OPL) по League of Legends.

Justin Rodski - главен търговски директор на Essendon Football Club, коментира партньорството по следния начин:

Създадохме силно партньорство с New Era, откакто те се присъединиха към клуба през 2016 г. и ние сме развълнувани, че сега ще разширим този ангажимент към нашия еспорт отбор Bombers. Това е значимо партньорство, тъй като е първото партньорство в този вид в австралийската еспорт сцена и представлява първата стъпка на New Era в електронните спортове.

Essendon Football Club е футболен клуб от Австралия, който се състезава в Australian Football League. През декември 2017-та бе обявено придобиването на League of Legends състава на отбор Abyss и заедно с това новия отбор под името Bombers започна да играе под флага на футболния клуб. Стъпката беше осъществена в партньорство с компанията Executive Sports and Entertainment, която се занимава с преговори за търговски права.

Simon Hibbs - главен мениджър на New Era Australia, добави:

Електронните спортове представляват едно от основните нововъзникващи тенденции в спорта и ние от New Era Australia сме много горди да си партнираме с еспорт отбора на Bombers и да разширим присъствието ни в този вълнуващ нов състезателен спорт. Отборът на Bombers ще покаже не само нашите световноизвестни шапки, но също така и линия от първокласни дрехи и чанти, съобразени с нашите стрийт лайфстайл традиции.

New Era е един много добър партньор за отбор с такъв размер и статут. Обикновено по-големи и познати организации успяват да привлекат такива спонсори, така че появата на тази сделка е една наистина добра и приятна изненада. Това ни показва още един знак, че футболния клуб Essendon има интерес към електронните спортове, продължавайки да работи върху това да изгради нови партньорства за своя еспорт отбор.

 

Източник: Bombers

Няма коментари

Напиши коментар