Cloud9 в партньорство с AT&T
Еспорт

Cloud9 в партньорство с AT&T

Северноамериканската еспорт организация Cloud9 е първият отбор, който получава спонсорство от телекомуникационната компания AT&T.

Целта на сделката за AT&T е да "повиши броя нови клиенти и да укрепи взаимоотношенията с текущите си" чрез сериозно присъствие в електронните спортове.

В резултат на сделката, Cloud9 ще работи по седмична серия видеа, озаглавена "The Nines", в която AT&T ще действа като представящ спонсор. Във видеата ще има откъси от отигравания на играчите от отбора, техни лични профили, поглед зад сцените на турнири, в които играят, както и други неща, свързани с организацията и нейните партньори.

Jack Etienne - главен изпълнителен директор и собственик на Cloud9, коментира партньорството:

Съвместно с компания като AT&T, която се слави с това, че е винаги с една крачка пред останалите, в Cloud9 бележим един наистина страхотен момент. С това, което AT&T предлага, ще можем да донесем на феновете много повече - повече съдържание, по-голяма достъпност, повече миймове и повече шампионати. Нямам търпение да видя невероятните неща, които ще правим заедно.

Cloud9 ще има възможност да се интегрира в портфолиото от спонсорства на AT&T, за да се представи на нова аудитория както вътре, така и извън индустрията на електронните спортове. Телекомуникационният гигант също участва като партньор в NBA 2K League и ESL, а в края на 2018-та се присъедини към Pennsylvania Esports Coalition.

Shiz Suzuki - помощник вицепрезидент на партньорствата в AT&T, също коментира партньорството:

Развълнувани сме, че Cloud9 избраха да работят с нас, за да свържат своите фенове с повече от моментите, които те обичат, независимо дали са на събитие на живо, у дома или в движение. Cloud9 процъфтяват и ние с нетърпение очакваме да се учим и растеме заедно с тях.

Организацията Cloud9 също така си партнира с Red Bull, OMEN от HP, HyperX, американските военновъздушни сили, Secretlab и Twitch.

В началото на годината League of Legends отборът на Cloud9 сключи партньорство с Puma за пролетния сезон на LCS, а в края на миналата година организацията получи финансиране от 50 милиона долара. Повече за това може да научите в тази статия.

С тези средства, следвайки стъпките на своите северноамерикански колеги Team Liquid и TSM, Cloud9 са започнали работа по план за изграждане на тренировъчна база и главен офис, които да се простират на площ от 20 000 до 30 000 квадратни метра някъде в Лос Анджелис.

 

Източник: Esports Insider

Свързани страници

Виж всички
Dota 2
Обявиха MDL Disneyland Paris Major
CS:GO
NEO се завръща
Dota 2
Нов герой в Dota 2 - Mars

Няма коментари

Напиши коментар
Tags