Cloud9 в партньорство с BMW
Еспорт

Cloud9 в партньорство с BMW

Това е втората голяма сделка за Cloud9 за новата 2019-та година.

Cloud9 подписа спонсорски договор с автомобилния производител BMW, като не са ясни финансовите параметри и условия на сделката помежду им.

За BMW това е второ спонсорство в сферата на електронните спортове, като първото беше през 2017-та, когато подписаха с Riot Games, за да спонсорират тогавашния League of Legends финал на летния сезон на EU LCS в Париж, Франция. Тогава BMW участваха във видеоклиповете на отбора Unicorns of Love, където по това време още играеше и българина Здравец "Hylissang" Гълъбов, понастоящем играещ в състава на fnatic.

Cloud9 обявиха партньорството си с BMW чрез снимка в своя Twitter профил, на която са се наредили шестима служители на организацията, застанали пред автомобил на BMW. Съответно на снимката можем да видим главният изпълнителен директор Jack Etienne най-вляво, както и популярния косплейър Zachary "Sneaky" Scuderi, който е облечен отново в костюм на женски персонаж от League of Legends.

Jack Etienne във видео под Twitter публикацията казва, че снимката е направена по време на реклама, която се е създавала за BMW, така че можем да очакваме и видео скоро. Освен това, хората в рекламата са много специални за организацията и са допринесли с много за това, което е тя в момента.

Cloud9 стартираха 2019-та с гръм и трясък, подписвайки с Puma, а преди няколко дни сключиха партньорство и с една от най-големите американски телекомуникационни компании и медийни конгломерати AT&T.

За AT&T ситуацията е сходна - това е тяхното първо спонсорство на отбор в сферата на електронните спортове. В резултат на сделката с тях, Cloud9 ще работи по седмична серия видеа, озаглавена "The Nines", в която AT&T ще действа като представящ спонсор. Във видеата ще има откъси от отигравания на играчите от отбора, техни лични профили, поглед зад сцените на турнири, в които играят, както и други неща, свързани с организацията и нейните партньори.

Организацията Cloud9 също така си партнира с Red Bull, OMEN от HP, HyperX, американските военновъздушни сили, Secretlab и Twitch, освен новите Puma, AT&T и сега BMW.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар
Tags